Antena 3 CNN Politică Geoană, "candidatul din ţara deochiului" ironizat de CNN: Ar fi trebuit să mănânce mai mult usturoi

Geoană, "candidatul din ţara deochiului" ironizat de CNN: Ar fi trebuit să mănânce mai mult usturoi

Geoană, "candidatul din ţara deochiului" ironizat de CNN: Ar fi trebuit să mănânce mai mult usturoi
03 Feb 2010   •   14:30

Liderul PSD, Mircea Geoană a devenit subiect de ironie şi glumiţe şi pentru CNN. Într-o trecere în revistă a celor mai haioase momente politice de pe mapamond înregistrate în ultima vreme, jurnaliştii de la emisiunea ?Political Mann?, difuzată de CNN, fac referire şi la modul în care Geoană, candidat la ultimele prezidenţiale din ţara noastră, şi-a justificat înfrângerea electorală: existenţa unui specialist în paranormal care ar fi aruncat un blestem asupra sa în timpul unei dezbateri electorale cu contracandidatul Traian Băsescu. Puşi pe şotii, ziariştii americani îi recomandă lui Geoană să mânânce mai mult usturoi de vreme ce trăieşte în România, ?ţara lui Dracula şi a deochiului?.

?De la visuri la coşmaruri. România, ţara lui Dracula, a deochiului şi ...a acestui tip? îşi încep comentariul jurnaliştii la CNN prezentându-l pe cotroversatul bioenergetician Aleodor Manole, participant la triumful preşedintelui Traian Băsescu după anunţarea rezultatelor la ultimele alegeri prezidenţiale.

CNN aminteşte că Geoană a încercat să-şi justifice isuccesul electoral inclusiv prin existenţa unor blesteme care au fost aruncate asupra sa în timpul unei dezbateri electorale.
?Fostul candidat la prezidenţiale, Mircea Geoană îl învinuieşte pe parapsihologul Aleodor Manole pentru înfrângerea sa la recentele alegeri. El pretinde că acest mistic modern l-a luat ca ţintă şi a aruncat un blestem asupra sa în timpul unei dezbateri politice. Poate că candidatul ar fi trebuit să mănânce mai mult usturoi? mai comentează ziariştii americani.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană cnn
Cele mai noi știri
Parteneri
x close