Antena 3 CNN Politică Geoană: Băsescu e izolat la Cotroceni

Geoană: Băsescu e izolat la Cotroceni

Geoană: Băsescu e izolat la Cotroceni
22 Mar 2007   •   11:45

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a susţinut o conferinţă cu tema "Convergenţe europene în mediul de afaceri din România". Liderul PSD a făcut o analiză a mediului economic şi politic din România şi a lansat atacuri dure la adresa preşedintelui Băsescu şi a premierului Tăriceanu. Geoană susţine că în acest moment, şeful statului este izolat pe scena politică românească. Conform acestuia criza ditre palate afectează pe termen mediu şi lung dezvoltarea ţării. Social democraţii doresc să găsească alternativele la politice iniţiate de puterea de dreapta.

Printre subiectele abordate de Geoană se numără rata de absorţie a fondurilor europene care a fost doar de 4,4% şi creşterea economică ?nesănătoasă?. PSD susţine în continuare procedura de suspendare şi demitere a şefului statului şi a catalogat interimatul premierului Tăriceanu la MAE drept ''o idee nefericită''. Preşedintele PSD a declarat că dacă premierul Tăriceanu nu se va prezenta cu un guvern restructurat până săptămâna viitoare va depune o moţiune de cenzură.

Mircea Geoană a cerut şi înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru interceptările ilegale şi a menţionat că legea SIE nu corespunde modificărilor constituţionale efectuate în anul 2003. Social democraţii doresc rezolvarea problemei reprezentării României în diplomaţie.

Bundaru Anca, Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close