Antena 3 CNN Politică Geoană ameninţă "trădătorii" cu sancţiuni dure

Geoană ameninţă "trădătorii" cu sancţiuni dure

Geoană ameninţă "trădătorii" cu sancţiuni dure
03 Oct 2007   •   19:14

Moţiunea a picat, iar liderii Partidului Social Democrat au decis convocarea Biroului Politic Naţional, joi dimineaţă, ?pentru a lua decizii cu privire la conduita noastră politică după moţiune?. Anunţul a fost făcut de liderul PSD, Mircea Geoană, care a avertizat că îi va identifica pe social-democraţii care au votat împotriva moţiunii. ?Vom identifica nişte sancţiuni pentru cei care nu au respectat disciplina votului?.

Marele perdant al acestei acţiuni, Mircea Geoană este hotărât să-i facă viaţa grea lui Tăriceanu. Preşedintele PSD ameninţă că partidul său va boicota de-acum înainte toate proiectele Executivului. ?Vom intra într-o fază de opoziţie totală. Guvernul este într-o situaţie mai gravă decât înainte de moţiune?, a subliniat liderul PSD.

Întrebat dacă îşi asumă răspunderea pentru eşecul moţiunii, liderul PSD a refuzat să răspundă. Vicepreşedintele PSD Nicolae Văcăroiu nu a comentat despre ce se va întâmpla în PSD sau cine poartă vina pentru eşecul moţiunii.

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a lăsat să se înţeleagă că o decizie asupra vinovăţiei pentru eşecul moţiunii ar putea fi luată în şedinţa biroului politic al social-democraţilor. De cealaltă parte, Miron Mitrea consideră că răspunderea pentru eşecul moţiunii nu poate cădea asupra unui singure persoane din conducerea PSD. ?Nu cred că ar trebui să-şi asume răspunderea cineva din părţi. Este doar un vot care nu a reuşit?, a declarat el.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close