Antena 3 CNN Politică Geoană: 4 "trădători" vor fi excluşi din PSD (VIDEO)

Geoană: 4 "trădători" vor fi excluşi din PSD (VIDEO)

Geoană: 4 "trădători" vor fi excluşi din PSD <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Oct 2007   •   12:18

Social - democraţii au analizat, joi, modalităţile prin care s-a ajuns la eşecul moţiunii şi ce măsuri riscă parlamentarii care au votat împotriva documentului. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat că membrii partidului care nu au votat moţiunea au fost analizaţi prin declaraţiile pe care le-au făcut. Acestora li se va retrage sprijinul sprijinul politic şi vor fi excluşi din partid, a anunţat Geoană. Răzvan Theodorescu, Ion Solcanu, Dan Mihalache şi Alin Teodorescu urmează să fie excluşi. Deşi Ion Iliescu a declarat că nu va vota moţiunea, Geoană a fost evaziv în privinţa sa.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat că social democraţii se află într-o poziţie extrem de critică faţă de Guvern. De asemenea, el a precizat că PSD va prezenta propriul proiect de buget social. Geoană a spus că actualul guvern e lipsit de suport juridic: ?este îngenuncheat şi nu poate supravieţui?.

Conducerea PSD a avut dovada votului în urma vizionării unei casete filmate în timpul votării şi puse la dispoziţia unor lideri social-democraţi. Se pare că ar exista o listă cu ?trădătorii? partidului întocmită lângă urne de un deputat social-democrat care a supravegheat procesul de votare.

Ion Iliescu a declarat că este o ruşine sancţionarea parlamentarilor social-democraţi care nu au susţinut moţiunea de cenzură. ?Mă aşteptam la o reactie mai inţeleaptă, aceste răbufniri riscă să declanşeze o luptă internă în partid. Această mentalitate a supravegherii, a suspiciunii nu respectă dreptul la a gândi liber, e o disciplină de cazarmă, nu de partid?, a spus Iliescu.

GEOANĂ: TRĂDĂTORII VOR FI EXCLUŞI DIN PARTID
RĂZVAN THEODORESCU - {a}razvan_theodorescu.wav{/a}
DAN MIHALACHE - {a}dan_mihalache.wav{/a}
ION ILIESCU - {a}ion_iliescu.wav{/a}

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close