Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, mesaj de 8 martie: Mă gândesc la femeile pe care nu le cunosc personal, dar care sunt acum într-o perioadă grea

Gabriela Firea, mesaj de 8 martie: Mă gândesc la femeile pe care nu le cunosc personal, dar care sunt acum într-o perioadă grea

Senatorul PSD de București, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, luni, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. Aceasta a subliniat că se gândește la toate femeile dragi din viața ei dar și la cele pe care nu le cunoaște și care se luptă acum cu urmările neplăcute ale pandemiei.

o_1f09a5kvd12i4d9f1buq1tqr4ihb.jpg
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   18:20

"De Ziua Internațională a Femeilor, mă gândesc cu drag la toate mamele, bunicile, surorile, prietenele, colegele noastre, dar și la cele pe care nu le cunosc personal dar care sunt acum într-o perioadă grea", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

"Pentru că și-au pierdut locul de muncă sau sunt temătoare în legătură cu viitorul lor profesional, din cauza lipsei de susținere a mediului de afaceri - cel care creează locuri de muncă și achita impozite la stat -, de către actualii guvernanți. 

Din păcate, măsurile de stimulare a economiei de la noi sunt cele mai firave, din întreagă Europa. Suntem pe un loc codaș și la acest capitol. Doar 1% din împrumuturile anului de pandemie a fost îndreptat spre acțiuni care să salveze economia și, deci, locurile de muncă. 

Am transmis o interpelare pe această tema gravă, de la tribună Senatului, către primul ministru și ministrul economiei. Poate se trezesc măcar în al 12-lea ceas!" a mai precizat senatoarea.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close