Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, în aşteptarea rezultatelor exit-poll-ului: "Eu sunt încrezătoare, sunt optimistă"

Gabriela Firea, în aşteptarea rezultatelor exit-poll-ului: "Eu sunt încrezătoare, sunt optimistă"

Liderul PSD Bucureşti le-a mulţumit colegilor şi bucureștenilor care au mers astăzi la vot

Gabriela Firea
Gabriela Firea, despre întâlnirea secretă a lui Sebastian Burduja cu Klaus Iohannis, la Cotroceni: "S-a dat un semnal despre cine îl susţine. Eu mă bazez pe bucureşteni"
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   22:02

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Bucureşti, s-a declarat încrezătoare şi optimistă. Ea le-a mulțumit bucureștenilor pentru că au mers la vot şi a făcut apel la colegi să nu plece din secțiile de votare ca data trecută.

„Eu sunt încrezătoare, sunt optimistă, le mulțumesc bucureștenilor care au venit azi la vot și celor care m-au votat, și celor care nu m-au votat, iar opinii voi avea doar după numărătoarea oficială. Știți părerea mea despre exit-poll-uri. Vă aduceți aminte că data trecută s-a dat o diferență de 10 puncte. Nu a fost decât de patru puncte”, a spus Gabriela Firea, întrebată despre diferența de scor preconizată între ea și Nicușor Dan.

Aceasta a precizată că procesul de votare este încă în plină desfășurare și a făcut un apel la colegăii săi social-democrați:

„Încă o dată îi rog pe colegii mei să nu plece din secțiile de votare ca data trecută, să nu semneze procese verbale în alb, să nu semneze procese verbale cu anumite modificări făcute cu pixul sau cu carioca. Să apărăm voturile noastre, pentru că așa este normal, din respect față de cetățeni”", a spus Gabriela Firea. 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Victoria Starmer, soția noului premier britanic
x close