Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Dacă Dragnea nu modifică bugetul, îl vom contesta la CCR. Încalcă multe legi

Gabriela Firea: Dacă Dragnea nu modifică bugetul, îl vom contesta la CCR. Încalcă multe legi

o_1d2nrfd5h16qlc4o1n1m1mi24t18.jpg
Foto: Facebook/Gabriela Firea
de S.T.    |    02 Feb 2019   •   21:38

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că dacă Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel încât de la Primăria Capitalei să nu fie tăiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR şi în contencios deoarece, potrivit edilului, sunt încălcate multe legi, inclusiv Constituţia.

„Dacă rămâne în această formă bugetul de stat şi domnul Dragnea nu înţelege să nu-i pedepsească pe bucureşteni şi să nu mai demonstreze că îi urăşte, noi vom contesta şi la Curtea Constituţională, şi la consiliul legislativ şi la contencios , pe toate căile acest proiect pentru că încalcă multe legi. În primul rând, Constituţia. Municipiul Bucureşti este Capitala României, (...) şi nu poate domnul Dragnea, obligând Ministerul de Finanţe să modifice bugetul din condei şi să încaklce Constituţia şi legea administraţiei şi legea toate serviciilor sociale şi pe de o parte legea finanţelor publice locale, prin legea bugetului”, a declarat primarul Gabriela Firea la un post de televiune.

Primarul general Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei i se taie 25% din buget, adică 180 de milioane euro, subliniind că este dovada că Liviu Dragnea îi urăşte pe cetăţeni.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Liviu Dragnea buget
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close