Antena 3 CNN Politică Frunda: Am susţinut ieşirea de la guvernare. Şi alţi colegi au avut dubii faţă de rămânerea în Guvern

Frunda: Am susţinut ieşirea de la guvernare. Şi alţi colegi au avut dubii faţă de rămânerea în Guvern

Frunda: Am susţinut ieşirea de la guvernare. Şi alţi colegi au avut dubii faţă de rămânerea în Guvern
Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Feb 2012   •   21:51

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, marţi, că a cerut la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale Uniunii ieşirea organizaţiei de la guvernare, punct de vedere care a fost susţinut şi de alţi colegi, informează Mediafax.

El a spus că a fost o discuţie colegială, deschisă, în care fiecare şi-a spus punctul de vedere, fie pentru rămânerea în coaliţia de guvernare, fie pentru ieşire.

"Eu am pledat pentru motivele pe care le-am spus consecvent, în primul rând în cadrul Uniunii şi apoi public, pentru ieşirea din coaliţia guvernamentală. Au fost colegi care şi-au manifestat dubiile, rezervele în legătură cu rămânerea noastră în coaliţia guvernamentală", a spus senatorul.

Pe de altă parte, Frunda a menţionat că mulţi dintre parlamentarii UDMR au susţinut din nou necesitatea alegerilor anticipate.

"Întrucât preşedintele Republicii nu va dizolva Parlamentul şi nu va accepta alegeri anticipate, nu are rost să mergem pe o cale care nu are finalitate", a adăugat Frunda.

Citeşte şi Kelemen: UDMR pune condiţii pentru susţinerea noului Guvern. Care sunt solicitările uniunii

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close