Antena 3 CNN Politică Fostul purtător de cuvânt al Patriarhei, Vasile Bănescu, este propus de Guvern pentru CNA. Pe cine a propus președintele Iohannis

Fostul purtător de cuvânt al Patriarhei, Vasile Bănescu, este propus de Guvern pentru CNA. Pe cine a propus președintele Iohannis

vasile banescu
Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al BOR. Inquam Photos / George Călin
de R.K.    |    01 Oct 2024   •   14:52

Plenul Parlamentului se reuneşte, marţi, pentru numirea unor noi membri în Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României, în Consiliul Naţional al Audiovizualului şi în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, este propunerea Guvernului pentru funcţia de membru titular în Consiliu Naţional al Audiovizualului. Fostul deputat Georgică Severin a fost propus din partea PSD, iar Daniela Bârsan, consilier prezidenţial, din partea Preşedinţiei. PNL a propus-o pe Oana Simona Dincă.

Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române este propunerea Guvernului pentru postul de membru titular în CNA, în timp ce Lucian Dindirică şi Georgică Severin sunt propunerile grupulul PSD din Senat. Grupul PNL a propus-o pe Oana Simona Dincă. La Camera Deputaţilor, grupul PSD a propus-o pe Monica Gubernat, în timp ce grupul parlamentar UDMR a propus-o pe Boros Orsolya Eva. Din partea preşedintelui României, a fost propusă Daniela Bârsan, consilier prezidenţial la departamentul de comunicare.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close