Antena 3 CNN Politică Fostul primar al Piteștiului, trimis în judecată pentru corupție, cap de listă la Senat din partea ALDE Argeș

Fostul primar al Piteștiului, trimis în judecată pentru corupție, cap de listă la Senat din partea ALDE Argeș

alegeri-locale-2016-rezultate-primaria-pitesti-primele-rezultate-alegeri-locale-2016-pitesti-385796.jpg
20 Oct 2016   •   16:44

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fostul primar social-democrat al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, trimis în judecată într-un dosar de corupție, ocupă prima poziție pe lista cu potențialii candidați ai ALDE Argeș pentru Senat, scrie agerpres.ro.

Listele cu propuneri de candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților a fost aprobată în ultima ședință a conducerii organizației județene.

"De subliniat că toți candidații provin din Argeș, nefiind niciun nume impus de la centru. Astfel, pentru Senat vor candida, în această ordine pe listă, Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache și Aurel Iacșa", se arată într-un comunicat transmis joi de ALDE Argeș.

La Camera Deputaților, lista cu propuneri este deschisă de deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE la nivel național. Printre cei nominalizați se mai numără fostul consilier județean Bogdan Ivan și primarul comunei Coșești, Nicolae Pană.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close