Antena 3 CNN Politică Flutur atacă candidaţii PSD şi PNL la preşedinţie

Flutur atacă candidaţii PSD şi PNL la preşedinţie

Flutur atacă candidaţii PSD şi PNL la preşedinţie
18 Mai 2009   •   03:27

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a spus, duminică, la Suceava, că Mircea Geoană şi Crin Antonescu sunt ?candidaţii marilor iluzii?, "mori de măcinat vorbe" şi că vor obosi peste vară deoarece au început prea devreme campania pentru alegerile prezidenţiale.

Flutur a spus, în cadrul unui eveniment organizat de PDL pentru lansarea candidatului sucevean Petru Luhan, că PSD şi PNL au încurcat campania electorală pentru Parlamentul European cu cea pentru prezidenţiale. "Din păcate, unii au încurcat campaniile. Şi PSD şi PNL au început cu campania prezidenţială. Sunt convins că vor obosi peste vară. Dacă începi campania din toamnă în primăvară, s-ar putea să ţi se strice maşina peste vară?, a spus Flutur.

El consideră că Geoană şi Antonescu au devenit ?mori de măcinat vorbe? şi a arătat că România nu poate fi guvernată cu vorbe frumoase. "După mine, şi Mircea Geoană şi Crin Antonescu sunt candidaţii marilor iluzii. România nu poate fi guvernată şi condusă doar prin vorbe frumoase. Aceşti oameni nu au făcut altceva decât să devină în această perioadă mori de măcinat vorbe?, a mai spus Flutur, citat de Newsin.

Vicepreşedintele PDL i-a acuzat pe social-democraţi că de la începutul campaniei electorale sunt şi la guvernare şi în opoziţie.
?Se discuta mai demult despre cât de moral este cumul pensiei cu salariul de la stat. Iată că acum asistăm la un cumul putere-opoziţie. Le-am transmis colegilor de coaliţie că nu este moral să vină dimineaţa la serviciu şi să semneze condica, după care să plece în opoziţie. Nu este moral, România nu poate fi guvernată cu jumătate de normă. 60% din partid să fie la guvernare şi 40% să mă critice după-amiaza unde mă prinde?, a spus Flutur.

Liderul PDL consideră că acest comportament al social-democraţilor a fost exersat în timpul guvernării PNL. "Este un sidrom pe care l-au învăţat cu PNL. Faţă de public spuneau că sunt în opoziţie şi la ciolan erau împreună?.

Flutur le-a cerut liderilor PSD să îşi asume la rândul lor resposabilitatea pentru guvernare, arătând că o parte din problemele ridicate ar fi trebuit rezolvate tocmai de miniştrii PSD. "Nu avem nicio problemă să ne asumăm responsabilitatea greutăţilor acestei ţări. Dar, dacă în învăţământ nu sunt salarii, trebuie să spunem că la Educaţie este ministru PSD, dacă ţăranii nu au primit încă subvenţia la lapte trebuie să spună că au ministru al Agriculturii şi nu să arate cu degetul doar către Emil Boc, care este prim-ministru. Vrem să împărţim pe din două şi binele şi greul?, a spus Flutur.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close