Antena 3 CNN Politică Florin Roman îl ia peste picior pe Paul Stănescu: „Se ține de ironii. Ară politicile PSD cu aceeaşi precizie cu care ara câmpurile”

Florin Roman îl ia peste picior pe Paul Stănescu: „Se ține de ironii. Ară politicile PSD cu aceeaşi precizie cu care ara câmpurile”

florin roman
Vicepreşedintele PNL, Florin Roman. FOTO: Inquam Photos/ Mălina Norocea
de Bianca Chirilă    |    05 Aug 2024   •   16:36

Vicepreşedintele PNL, Florin Roman, afirmă, referindu-se la declaraţiile secretarului general al PSD, Paul Stănescu, pe tema guvernării de dreapta nunţate de liderul liberal, Nicolae Ciucă, şi a eventualei candidaturi a lui Marcel Ciolacu la preşedinţie, că „domnul Stănescu se ţine de ironii, dar râde singur”.

„Observ că domnul Stănescu se ţine de ironii, dar râde singur. Deocamdată, PSD este cel care nu are candidat la prezidenţiale. E bine cel puţin că Paul Stănescu ne-a luminat cu o evidenţă: la alegerile prezidenţiale nu se candidează pentru funcţia de premier. Mulţumim pentru clarificare, dar ştiam acest lucru!”, a scris Roman pe Facebook.

El remarcă şi faptul că un alt anunţ important a fost că Paul Stănescu ne-a anunţat azi cutuma PSD: „preşedintele partidului candidează”.

„Ştie cumva mai multe decât preşedintele PSD? Dacă e aşa cum spune, e liniştitor să ştii că şi în PSD există tradiţii, chiar dacă sunt ale eşecului”, mai spune Florin Roman.

„Ca să concluzionez, pare că domnul Stănescu ară politicile PSD-ului cu aceeaşi precizie cu care ara câmpurile. Îi dorim succes”, afirmă Florin Roman în finalul postării.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat că social-democraţilor nu le-a căzut bine afirmaţia preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, referitoare la intenţia unei guvernări de dreapta după alegerile parlamentare şi a precizat că declaraţia a fost făcută în momentul în care liberalii sunt în coaliţie cu PSD, iar guvernarea de dreapta a fost o „nenorocire” în România.

Stănescu a adăugat că trebuie dusă până la capăt această guvernare.

El a mai declarat că liderul PNL, Nicolae Ciucă, e în campanie electorală.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close