Antena 3 CNN Politică Florin Barbu, ministrul Agriculturii, la festivalul Sâmbra Oilor: "Simţi cu adevărat româneşte"

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, la festivalul Sâmbra Oilor: "Simţi cu adevărat româneşte"

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a mers la festivalul Sâmbra Oilor, unul dintre cele mai vechi şi mai frumoase festivaluri din România, organizat pe Dealul Huta.

florin barbu ministrul agriculturii
Florin Barbu, ministrul Agriculturii, la festivalul Sâmbra Oilor: "Simţi cu adevărat româneşte" Sursa foto: Facebook/ Florin Barbu
de Georgiana Adam    |    13 Mai 2024   •   14:46

"Am revenit cu drag, pe Dealul Huta, la unul dintre cele mai vechi și mai frumoase festivaluri din România, "Sâmbra oilor".

Printre copiii atât de frumoși, îmbrăcați în costume populare, printre acești români harnici și patrioți, simți cu adevărat românește, trăiești tradițiile și te bucuri de frumusețea locurilor acestea și de gustul brânzei și al preparatelor după rețete din străbuni.

Sunt alături de autoritățile locale și județene și de fiecare fermier care prin programele de dezvoltare pentru fermele de ovine, prin subvențiile pentru sprijinul cuplat și ajutoarele naționale tranzitorii poate dezvolta și duce mai departe tradiția oieritului.

Îi respect pentru tot ceea ce fac, le respect munca, dedicarea și iubirea pe care o au față de pământurile natale, față de tradiții, obiceiuri, față de tot ce este românesc", a scris Florin Barbu în postarea de pe Facebook.

??Am revenit cu drag, pe Dealul Huta, la unul dintre cele mai vechi și mai frumoase festivaluri din România, "Sâmbra oilor". ?Printre copiii atât de frumoși, îmbrăcați în costume populare, printre acești români harnici și patrioți, simți cu adevărat românește, trăiești tradițiile și te bucuri de frumusețea locurilor acestea și de gustul brânzei și al preparatelor după rețete din străbuni. ?Sunt alături de autoritățile locale și județene și de fiecare fermier care prin programele de dezvoltare pentru fermele de ovine, prin subvențiile pentru sprijinul cuplat și ajutoarele naționale tranzitorii poate dezvolta și duce mai departe tradiția oieritului. ? Îi respect pentru tot ceea ce fac, le respect munca, dedicarea și iubirea pe care o au față de pământurile natale, față de tradiții, obiceiuri, față de tot ce este românesc❗

Publicată de Florin Barbu pe Duminică, 12 mai 2024

×
Subiecte în articol: Florin Barbu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close