Antena 3 CNN Politică Firea: În Guvernul Cîțu este o singură doamnă - domnii vor să fie "tenorii" politicii

Firea: În Guvernul Cîțu este o singură doamnă - domnii vor să fie "tenorii" politicii

Gabriela Firea a criticat, miercuri, de la tribuna Parlamentului, reprezentanții celor trei partide ale coaliției pentru că nu au propus mai multe femei în Guvenul Cîțu. Singura femeie din noul Executiv este Raluca Turcan, la MInisterul Muncii și Protecței Sociale.

Firea: În Guvernul Cîțu este o singură doamnă - domnii vor să fie "tenorii" politicii
de Gabriel Dano    |    23 Dec 2020   •   17:18

"În băncile guvernului există doar o doamnă. Nu cred că e o notă foarte bună pentru trei partide care au un discurs proeuropean. Aste este, din păcate, situația. Este o observație tristă pe care o fac. Sunt absolut convinsă că în cele trei partide de guvernământ existau doamne pregătite pentru a gestiona anumite domenii de activitate, dar e clar și un alt aspect și anume că domnii de dreapta țin doamnele în backstage și se consideră tenori ai politicii.

Vom vedea cât vor falsa la guvernare, pentru că sunt foarte multe promisiuni făcute și este normal să le dăm timp să guverneze. Numai așa vom face o comparație și un paralelism între tot ceea ce se spune înaite de a ajunge la guvernare și guvernarea propriu-zisă. Și mai știți că se spunea că bărbații își cer scuze pentru slăbiciunile pe care le au, iar doamnele își cer scuze pentru puterea pe care le-a dat-o Dumnezeu", a pus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close