Antena 3 CNN Politică Filialele PDL încep campania de popularizare a programului lui Băsescu. Unicameralismul, element de bază

Filialele PDL încep campania de popularizare a programului lui Băsescu. Unicameralismul, element de bază

Filialele PDL încep campania de popularizare a programului lui Băsescu. Unicameralismul, element de bază
28 Sep 2009   •   15:40

PDL va demara campania de "informare" a electoratului în legătură cu referendumul pentru introducerea Parlamentului unicameral, propus de preşedintele Traian Băsescu, o metodă de popularizare şi a candidaturii şi programului cu care actualul şef al statului va veni în campania sa electorală. Cum tema parlamentului unicameral şi a reducerii numărului de parlamentari pentru combaterea corupţiei şi asigurarea unui cadru legislativ eficient va face parte din programul prezidenţial al actualului şef al statului, democrat-liberali au decis luni în cadrul BPN-ul partidului să ordone liderilor de filiale din teritoriu să înceapă o amplă acţiune de informare a populaţieio despre beneficiile sistemului unicameral şi despre faptul că partidul susţine referendumul prezidenţial, a anunţat vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

Colegiul Director al PD-L a adoptat ieri o rezoluţie prin care îşi exprimă susţinerea faţă de decizia preşedintelui Traian Băsescu de a convoca referendum pentru Parlament unicameral, chiar în ziua alegerilor prezidenţiale, respectiv 22 noiembrie.

PDL are la dispoziţie cam două săptămâni pentru pregătirea terenului programatica viitorului candidat prezidenţial a cărui candidatură este aşteptată fie pe 6 fie pe 10 octombrie în funcţie şi de lansările candidaturilor contracandidaţilor săi, Mircea Geoană şi Sorin oprescu.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: program filiale referendum
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close