Antena 3 CNN Politică Fabrica românească, aflată în continuă dezvoltare și lăudată de Marcel Ciolacu: "Este capabilă să se lupte cu multinaționalele"

Fabrica românească, aflată în continuă dezvoltare și lăudată de Marcel Ciolacu: "Este capabilă să se lupte cu multinaționalele"

Premierul României a mers în vizită la una din fabricile românești de succes. Acesta a lăudat activitatea sa aflată în continuă dezvoltare.

Cris-Tim
Fabrica românească aflată în continuă dezvoltare și lăudată de Marcel Ciolacu: "Este capabilă să se lupte cu multinaționalele" Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Ioana Mircea    |    29 Mai 2024   •   17:50

Premierul Marcel Ciolacu a elogiat astăzi Cris-Tim, o companie românească din industria alimentară, pentru capacitatea sa de a concura cu multinaționalele datorită produselor de calitate și prețurilor corecte.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu vizita lui Marcel Ciolacu la Cris-Tim.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am văzut azi ce înseamnă o companie românească performantă și capabilă să se lupte cu multinaționalele din industria alimentară tocmai pentru că face produse de calitate, la prețuri corecte”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cris-Tim, care a evoluat de la o mică afacere de familie la un grup cu 2500 de angajați, are produse cumpărate de milioane de români. Premierul a subliniat că firma va continua să se dezvolte și datorită finanțării oferite prin programul guvernamental INVESTALIM.

"Îmi doresc să văd numeroase alte companii locale care să se dezvolte în acest mod și, mai ales, tot mai multe produse românești de bună calitate în marile lanțuri de magazine!” a adăugat premierul României.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu fabrica PSD
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close