Antena 3 CNN Politică Este Marcel Boloș pe lista remaniabililor lui Ciolacu? Ministrul Finanțelor: Am depus o muncă asiduă. Aș rămâne cu un gust amar

Este Marcel Boloș pe lista remaniabililor lui Ciolacu? Ministrul Finanțelor: Am depus o muncă asiduă. Aș rămâne cu un gust amar

New Project - 2024-08-01T234620.768
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    01 Aug 2024   •   23:47

Surse din PNL afirmau la finalul lunii iunie, potrivit Gândul, că ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, ar fi singurul lor ministru care ar trebui remaniat imediat din cauza măsurii pe care a insistat să o impună, privind plata TVA-ului la facturare. Ministrul Finanțelor a declarat joi seară, în emisiunea În fața națiunii de la Antena 3 CNN, că el a depus o muncă asiduă și, dacă ar fi remaniat, nu ar putea decât să rămână cu „un gust amar”.

Întrebat de Sabina Iosub în emisiunea În fața națiunii de la Antena 3 CNN dacă s-ar putea afla pe lista remaniabililor, Marcel Boloș a răspuns:

„Dacă buna mea credință și felul în care mi-am îndeplinit obligațiile față de România, în calitate de ministru al Finanțelor, cu asta se răsplătește, atunci nu aș putea decât să am un gust amar pentru o muncă asiduă pe care am desfășurat-o la nivelul Ministerului de Finanțe, cu bună credință și cu onestitate”, a spus ministrul.

Boloș spune că are o relație bună cu premierul și cu ceilalți membri ai Guvernului.

„Am o relație bună și, împreună, în Guvernul României, am dus la bun sfârșit și implementăm proiectele de investiții. Deocamdată, România își implementează proiectele de investiții. Au fost luate măsuri foarte bune pentru oameni, de la recalculare a pensiilor până la ceea ce înseamnă modificările și majorările de natură salarială. Sunt toate lucruri făcute pentru investiții și pentru oameni.

În contextul acesta în care mai apar discuții între noi, sunt până la urmă unele firești, dar am fost guvernat de bună credință și de efortul susținut pe care l-am depus zi de zi, pentru ca să trecem într-o nouă etapă cu ceea ce înseamnă modernizarea sistemului fiscal, cu ceea ce înseamnă asigurarea finanțării proiectelor de investiții și măsurile care au trebuit luate pentru ca România să-și poată asigura sustenabilitatea finanțelor publice pe termen lung”, a mai spus Marcel Boloș.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close