Antena 3 CNN Politică Emil Boc: "PD-L va susţine oricare formă de vot uninominal dorită de PSD şi PNL" (VIDEO)

Emil Boc: "PD-L va susţine oricare formă de vot uninominal dorită de PSD şi PNL" (VIDEO)

Emil Boc: "PD-L va susţine oricare formă de vot uninominal dorită de PSD şi PNL" <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Feb 2008   •   12:08

Emil Boc a vorbit despre problema votului uninominal în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Partidului Democrat Liberal. Preşedintelui PD-L, a declarat că partidul său va susţine oricare dintre cele două forme ale votului uninominal, chiar şi cea propusă de PSD şi PNL pentru că "orice formă de vot uninominal este mai bună decât actuala formă de vot."

"PD-L este şi rămâne vocea autorizată de români, care la referendumul de anul trecut s-au pronunţat în favoarea votului uninominal. Observând că nu are susţinere în acest moment, PD-L apreciază că orice formă de vot uninominal este mai bună decât actuala forma de vot, aşteptăm soluţia negociată dintre PSD şi PNL. Nu vom participa la negocierile privind votul uninominal dintre PSD şi PNL. Dragi colegi de la PSD şi PNL, daţi formula de vot uninominal pe care o doriţi iar PD-L o va vota", a declarat Emil Boc, în cadrul conferinţei de presă.

Preşedintele PD-L a vorbit şi despre intenţia lui Petre Roman de a schimba numele partidului său, din Forţa Democrată în Partidul Democrat. Boc a subliniat faptul că intenţia lui Roman "nu este posibilă din punct de vedere legal".

"Nu este posibil ca Petre Roman să reînregistreze "PD" din punct de vedere legal legal pentru că am conservat acest nume prin formula pe care am înaintat-o instanţei. Este regretabil faptul că Petre Roman doreşte să semene confuzie în electorat", a spus Emil Boc.

PETRE ROMAN VREA SĂ SCHIMBE NUMELE PARTIDULUI SĂU ÎN PD

EMIL BOC VORBEŞTE DESPRE VOTUL UNINOMINAL
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close