Antena 3 CNN Politică Elevi de liceu, tunși la școală de profesoara de matematică. Reacția unui deputat

Elevi de liceu, tunși la școală de profesoara de matematică. Reacția unui deputat

o_1bul6ipsm1oqnflakcnd37c3u8.jpg
11 Noi 2017   •   11:29

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a scris pe Facebook că un prieten i-a povestit cum fiul său şi un alt elev au fost tunşti de o profesoară în timpul orelor, la Colegiul Naţional ”Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti. Întâmplarea este confirmată de mai mulţi martori, care spun însă că profesoara a tăiat ”mai puţin de un centimetru dintr-o şuviţă” a părului celor doi copii. 

El a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care aduce la cunoştinţă faptul că doi elevi ai Colegiului Naţional ”Alexandru Ioan Cuza” din municipiu au fost tunşi de către o profesoară în faţa colegilor lor, deputatul arătrându-se ”nervos” din cauza acestui incident.

”Vă amintiţi vremurile acelea, când pe unii-i ridica miliţia şi-i tundea-n dubă? Ori, vorba zeflemitoare, ”ia, bă, cinci lei şi tunde-te!”? Ori, anii 90, când minerii-i tăbăceau bine pe cei cu o frizură necorespunzătoare? Ei, bine, acele vremuri nu sunt atât de îndepărtate, precum aţi fi tentaţi să credeţi... Astăzi, m-a sunat Razvan Ioniţă. Avea o voce gâtuită de indignare. Băiatul lui este elev într-a şaptea la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza din Ploieşti. De o bună bucată de vreme era tachinat de doamna profesoară de matematică, nu pe motiv că nu s-ar fi priceput la disciplina lui Pitagora, ci pentru că, în viziunea dumneaei, micuţul nu corespundea – avea părul lung."

Deputatul Dan Rădulescu a precizat, în postarea sa de pe pagina de socializare, că a sunt la secretariatul liceului pentru a discuta cu conducerea unităţii de învăţământ, dar că ambele directoare se aflau în afara şcolii.

×
Subiecte în articol: şcoală tuns deputat matematica profesoara
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close