Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, elogiată de primarul Craiovei: O femeie de cultură, cu facultate, care vorbeşte bine

Elena Udrea, elogiată de primarul Craiovei: O femeie de cultură, cu facultate, care vorbeşte bine

Elena Udrea, elogiată de primarul Craiovei: O femeie de cultură, cu facultate, care vorbeşte bine
18 Feb 2010   •   10:39

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a elogiat, miercuri, calităţile ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, pentru a justifica invitarea acesteia la manifestările prilejuite de Festivalul "Marin Sorescu", care vor avea loc în Portul Cultural Cetate (Dolj). Potrivit edilului, Udrea este "o femeie de cultură", ?un ministru cult? care a terminat o facultate şi vorbeşte bine. Doar că la celebrarea Zilelor "Marin Sorescu" de anul trecut, singura manifestare ?culturală? a ministrului a fost să boteze un ied primit cadou cu numele "Sorel".
"Elena Udrea, poate o să vă surprindă, dar este o femeie de cultură. Portul Cetate înseamnă o pată de culoare în acest judeţ negru, iar Elena Udrea vrea să ajute Doljul, de altfel este singurul ministru din Guvernul Boc care vrea să ajute această zonă. Dacă o să vină, nu o să vină să se plimbe. Poate sta bine mersi la Bucureşti", a declarat Solomon, care întruneşte şi calitatea de lliderul PDL Craiova.
Întrebat de ce susţine că Elena Udrea este un om de cultură, primarul Antonie Solomon a spus: "Dar de ce credeţi că nu este de cultură?! Are o facultate, vorbeşte foarte bine, este citită. Aşa o consider eu, un ministru cult".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Udrea cultura facultate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close