Antena 3 CNN Politică Elena Lasconi îl cere pe Ilie Bolojan președinte la PNL. ”Nu este o persoană care să asculte la ordine, aşa cum este domnul Ciucă”

Elena Lasconi îl cere pe Ilie Bolojan președinte la PNL. ”Nu este o persoană care să asculte la ordine, aşa cum este domnul Ciucă”

nicolae ciuca elena lasconi
Elena Lasconi a declarat anterior că l-ar numi prim-ministru pe Ilie Bolojan. Sursă foto: Hepta
de G.A.    |    16 Oct 2024   •   18:12

Preşedinta USR, Elena Lasconi, declarat miercuri, întrebată dacă PNL devine frecventabil cu un alt lider, precum Ilie Bolojan, că în mod categoric da, ea precizând că la Bolojan a văzut ce poate să facă, ştie administraţie şi nu este o persoană care să asculte la ordine, aşa cum este Ciucă.

”Da, categoric, da. (..) Pentru că măcar la domnul Bolojan am văzut ce poate să facă, ştie administraţie, este hotărât şi nu este o persoană care să asculte la ordine, aşa cum este domnul Ciucă”, a arătat Lasconi.

Despre coagularea dreptei, după alegeri, Lasconi a arătat că după primul tur o să aibă o imagine de ansamblu.

”Până atunci putem să vorbim doar despre nişte scenarii. Şi mie nu prea îmi place treaba asta cu scenarita”, a spus ea.

Lasconi a avut, miercuri, o întânire cu Nicușor Dan, pentru a discuta cele 20 de puncte propuse de primarul Capitalei candidaților la prezidențiale.

”Am spus-o de mai multe ori, eu nu aş fi fost astăzi, aici, dacă nu exista Nicuşor şi vreau să-i mulţumesc. Şi vreau să-ţi mulţumesc foarte mult şi pentru faptul că te lupţi în continuare. Felicitări pentru victoria cu buldozerul, de la Planşeu. Da, îl susţin pe Nicuşor Dan. USR îl susţine pe Nicuşor Dan în demersurile lui. Noi suntem pentru funcţionarea statului de drept, pentru triumful legii”, a anunţat Elena Lasconi.

”Suntem de acord cu toate. Le-am semnat pe unele dintre ele, la unele deja avem proiecte şi imediat se va duce la Parlament şi le va depune în Parlament”, a ţinut să precizeze Elena Lasconi.

Nicuşor Dan a declarat că este bucuros să revină la sediul USR.

”Am dus nişte campanii împreună pentru alegerile locale şi de acum, şi de acum 4 ani şi mai ales am avut o colaborare foarte bună cu consilierii generali. Am fost aliniaţi pe toate proiectele, în aceşti patru ani. Mulţumesc pentru susţinerea referendumurilor”, a precizat Nicuşor Dan.

”El a menţionat că, după această experienţă de patru ani, acestea sunt principale două probleme ale Bucureştiului pe care le-a anunţat încă din seara alegerilor.

”Dacă vrem să dezvoltăm oraşul ăsta, trebuie să avem mulţi bani şi să nu-i mutăm dintr-o parte în alta. Şi dacă vrem să terminăm cu traficul, trebuie să terminăm odată cu modul în care se construieşte în oraş. Şi bucureştenii sunt cei mai măsură să spună dacă cum a fost până acum e bine, sau dacă agrează cu schimbările pe care le-am propus”, a mai arătat Nicuşor Dan.

×
Subiecte în articol: Elena Lasconi Ilie Bolojan PNL USR
Parteneri
x close