Antena 3 CNN Politică Elena Lasconi, după dezbaterea prezidențială la Antena 3 CNN: Abia aștept să-i văd și pe ceilalți și să mor de râs

Elena Lasconi, după dezbaterea prezidențială la Antena 3 CNN: Abia aștept să-i văd și pe ceilalți și să mor de râs

Elena Lasconi Town Hall 20
Elena Lasconi, în imagini de culise, înaintea prezenței pe scena dezbaterii organizate de Antena 3 CNN. Sursă foto: Antena 3 CNN
de G.M.    |    28 Oct 2024   •   08:39

După marea dezbatere "Un Președinte în Fața Națiunii", Elena Lasconi a mărturisit care a fost cel mai emoționant, dar și cel mai dificil moment. Totodată, susținătorii au așteptat-o pe holurile Parlamentului, au felicitat-o și au îmbrățișat-o. 

Reporter: Cel mai dificil moment din această emisiune?

Elena Lasconi: Nimic nu e diferit, noi nu suntem perfecți. M-am bucurat că am răspuns continuu și abia aștept să-i văd și pe ceilalți și să mor de râs.

Reporter: Mama dumneavoastră a fost emoționată?

Elena Lasconi: Da, dar m-am abținut să nu plâng și mi-a ieșit! Sunt emoționată că-i și ziua ei, a vorbit și la telefon cu mine spunându-mi că de ce mi-a trebuit mie să fac politică, că suferă ...când vede că se scrie urât despre mine și o contactează pentru că ea e Lenuța Lasconi, și eu sunt Elena Lasconi, și o grămadă de mizerii...dar asta-i viața.

Elena Lasconi, către susținătorii care o așteptau: Cum s-a văzut ?

Susținător: Abia așteptăm să-i vedem pe Ciucă și pe Ciolacu!

Elena Lasconi: Eu sper să se țină de cuvânt și să fie la fel și cu ceilalți, întrebări mitralieră, întrebări capcană.

Evenimentul jurnalistic fără precedent în mass media din România, "Un Președinte în Fața Națiunii", continuă. În această seară, de la ora 21.00,, îl vom putea urmări la Antena 3 CNN pe Nicolae Ciucă – preşedintele PNL, marţi pe Mircea Geoană, candidat independent, iar miercuri, de la 21:00, va participa la dezbaterile Antena 3 CNN premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. Românii sunt așteptați să trimită întrebări pentru candidați pe Whatsapp, la numărul 0744 882 200. 

Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc în 24 noiembrie, iar finala pentru Palatul Cotroceni va avea loc în 8 decembrie. 

×
Parteneri
x close