Antena 3 CNN Politică Elena Lasconi dezvăluie de ce a intrat în politică: „Dacă nu era Dragnea nu renunțam la bula mea. Corupția m-a băgat în luptă”

Elena Lasconi dezvăluie de ce a intrat în politică: „Dacă nu era Dragnea nu renunțam la bula mea. Corupția m-a băgat în luptă”

elena lasconi
Elena Lasconi spune că urăşte corupţia. FOTO: Agerpres
de B.C.    |    16 Sep 2024   •   23:13

Elena Lasconi, preşedintele USR şi candidatul la alegerile prezidențiale din acest an, a dezvăluit, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, la Antena 3 CNN, că urăşte corupţia, iar personajul care a făcut-o să renunţe la „bula” sa a fost Liviu Dragnea. „Dacă nu era el, eu nu intram în luptă”, a mai spus Lasconi.

Elena Lasconi a fost întrebată ce urăşte cel mai mult şi a răspuns: „Corupţia. Dar asta m-a băgat în luptă”.

Preşedintele USR a povestit că personajul care a făcut-o să renunţe la „bula” sa a fost Liviu Dragnea.

„Eu chiar îi mulţumesc domnului Dragnea că a existat, pentru că, dacă nu era el, eu nu intram în luptă. Am fost la atât de multe proteste şi am văzut că nu se întâmplă absolut nimic.”

Fosta jurnalistă povesteşte că momentul în care fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe jurnalistul Alex Dima dacă vrea să-l însoţească la toaletă a fost momentul decisiv pentru ea: „Aia m-a ridicat de pe canapea. A fost momentul în care am zis: „Eu trebuie să fac asta”. Să încerc şi să fac la firul ierbii, pentru că și Câmpulung e o bucățică de Românie și pot să fac. Am zis să ieşim din ipocrizie, din bula mea, din cercul meu, cu prietenii mei, cu colegii mei. Nu știam că o să fiu un primar bun. Știam ce trebuie să facă un primar, dar nu în profunzime. Nu există facultate de primar și nici de președinte, dar dacă te înconjori de oameni buni și faci o echipă... Mie îmi place cu oamenii, cred că asta e treaba, de fapt.”

 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close