Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu vrea să fie un "politician jucător"

Elena Băsescu vrea să fie un "politician jucător"

Elena Băsescu vrea să fie un "politician jucător"
04 Mar 2007   •   21:39

Partidului Democrat a organizat un spectacol dedicat Zilei Femeii, la Buzău. Elena Udrea, secretar executiv al PD, şi Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului, au fost în prim planul evenimentului organizat de vicepreşedintele democrat, deputatul Cezar Preda. Pe parcursul a patru ore, Elena Udrea şi Elena Bãsescu au oferit sute de autografe, au dansat pe ringul improvizat în faţa scenei şi s-au fotografiat cu admiratorii.

Cu acest prilej, Elena Băsescu a declarat că numele său nu se va regăsi pe lista de candidaturi ale PD la alegerile pentru Parlamentul European. Nici Elena Udrea nu se va afla printre candidaţi. 'Mai am de învăţat foarte multe, beneficiez de simpatie pentru că sunt fata lui tata, dar simpatia se rezumă la organizaţia de tineret, pentru că suntem de aceeaşi vârstă', a spus Elena Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a declarat, pentru Rompres, că 'doreşte să ajungă un politician jucător, şi nu un politician spectator, pentru că are cu cine semăna'.

Elena Udrea a spus că a decis ca, 'pentru câţiva ani de acum încolo', să rămână să facă politică în ţară. 'Cred că este nevoie să mai rămână şi cineva acasă', a adăugat secretarul executiv al PD.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close