Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu - un candidat independent, plin de "succesuri" şi eşecuri (VIDEO)

Elena Băsescu - un candidat independent, plin de "succesuri" şi eşecuri (VIDEO)

Elena Băsescu - un candidat independent, plin de "succesuri" şi eşecuri (VIDEO)
18 Mar 2009   •   13:21

Plină de "succesuri" şi eşecuri... Aşa poate fi caracterizată cariera Elenei Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui s-a făcut remarcată prin mai multe gafe.

Seria de gafe ale fiicei preşedintelui Traian Băsescu a început anul trecut în martie, când, proastăt alesă într-o funcţie de conducere în PD-L, ea a acordat un scurt interviu plin de... "succesuri".

La scurt timp după aceea, Elena Băsescu a intrat din nou în atenţia presei. Încerând să îşi exprime admiraţia pentru preşedintele PD-L, Emil Boc, fiica preşedintelui, a întâmpinat din nou dificultăţi în exprimare.

"Domnul Boc editează cu succes câteva fraze", anunţa ea atunci.

Cea mai recentă dintre gafele Elenei Băsescu a fost făcută în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, fiica cea mică a preşedintelui a confundat finala UEFA Europa League, care va fi găzduită de Bucureşti în 2012, cu un termen inventat de ea, "Euro clic".

"Nu ştiu ce este acest Euro clic. Nu sunt pasionată de fotbal. Îmi place că o să fie acest Euro clic, dar mi-ar plăcea să se facă mai multe şi pentru alte sporturi", declara atunci Elena Băsescu.



Marţi seară, Traian Băsescu şi-a lăudat fiica, spunând că greşelile remarcate de presă sunt omeneşti şi nu o caracterizează. De asemenea, şeful statului a spus că a discutat cu Elena Băsescu despre problema candidadturii, iar un anunţ oficial privind alegerile europarlamentare o sa-l facă ea.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Elena Băsescu gafe
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close