Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu ţinteşte "succesurile" în politica internaţională

Elena Băsescu ţinteşte "succesurile" în politica internaţională

Elena Băsescu ţinteşte "succesurile" în politica internaţională
10 Iul 2008   •   11:06

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, aspiră la o funcţie de conducere în cadrul Organizaţiei de Tineret a Popularilor Europeni (YEPP), scrie Cotidianul. Conducerea tinerilor PD-L-işti se reuneşte săptămâna viitoare la Bruxelles pentru a da o şansă membrilor să se alăture marii familii a YEPP. Organizaţia de Tineret PD-L este prima de pe scena politică românească, ce organizează o reuniune peste hotare.

?Este o ocazie foarte bună ca reprezentanţii YEPP să ne cunoască, să vadă cine suntem şi cum suntem organizaţi?, a declarat preşedintele OTPD-L, Monica Iacob Ridzi, pentru Cotidianul.

55 de membri ai organizaţiei, preşedinţii organizaţiilor judeţene şi membrii Biroului Permanent al OTPD-L vor trece graniţa pentru a participa la şedinţă.

Potrivit unor surse din conducerea PD-L, citate de Cotidianul, fiica cea mică a lui Băsescu ar avea un loc asigurat la conducerea organizaţiei tinerilor europeni dacă OTPD-L ar deveni membru YEPP.

?Nu doresc să comentez nici pe acest subiect. Nici dacă voi candida, nici dacă nu voi candida?, a declarat Elena Băsescu, pentru Cotidianul.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close