Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu: Tata a avut dreptate în privinţa lui Andrei Hrebenciuc, regret că nu l-am ascultat

Elena Băsescu: Tata a avut dreptate în privinţa lui Andrei Hrebenciuc, regret că nu l-am ascultat

Elena Băsescu: Tata a avut dreptate în privinţa lui Andrei Hrebenciuc, regret că nu l-am ascultat
13 Feb 2009   •   11:08

Elena Băsescu l-a atacat pe liderul PSD Viorel Hrebenciuc, tatăl fostului ei iubit, Andrei, acuzându-l că face publice informaţii false despre ea şi sora ei. Într-un interviu acordat publicaţiei Cotidianul, Elena Băsescu i-a cerut lui Viorel Hrebenciuc să-i lase familia în pace. Totul se întâmplă după ce, în urmă cu câteva zile, mai multe ziare au publicat informaţii referitoare la o legătură între sora Elenei Băsescu, Ioana, şi Marian Oprişan, baronul PSD de Vrancea. Se pare că Viorel Hrebenciuc ar fi confirmat aceste informaţii.
Fiica preşedintelui Băsescu vorbeşte în interviu şi despre Andrei, fostul ei prieten, despre care spune că este un băiat bun însă are un caracter foarte slab, de fată. În privinţa relaţiei cu Andrei, Elena Băsescu a precizat că regretă că nu l-a ascultat pe tatăl său de la început pentru că ?mi-a demonstrat încă o dată că are mereu dreptate?, afirmă Elena Băsescu, citată de Cotidianul.
Mezina preşedintelui îi solicită liderul PSD, Viorel Hrebenciuc, să-şi îndrepte atenţia către relaţia lui Andrei cu Irina, fata lui Noapteş (directorul CFR Călători), şi ?să nu se mai uite la noi?, a mai spus Elena Băsescu.
Citeşte interviul complet în Cotidianul
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close