"Acolo poate fi un proiect pentru turism, dacă cei de la Consiliul Judeţean vor avea inteligenţa necesară şi maturitatea necesară ca să facă un proiect care să se califice pentru a fi aprobat. Acolo poate deveni o zonă frumoasă, este un potenţial", a spus Dragnea.
Întrebat dacă în zonă există plajă, Dragnea a spus acel teren e unul plin de bolovani, de pietroaie, de bălării, de şanţuri şi de cratere, întrucât acolo a fost organizare de şantier mai demult, iar zona nu produce nimic.
"Acolo nu există nicio palajă, din câte ştiu eu. Cel puţin dacă anul ăsta nu o fi amenajat primarul vreo plajă, eu nu ştiu acolo să fie vreo plajă şi în afară de şopârle eu nu a văzut alte fiinţe care să facă plajă pe nişte blocuri mari de beton sau să se agaţe de nişte fiare acolo", a spus Dragnea.
Întrebat dacă firma Tel Drum va lucra la amenajrea insulei, Dragnea a răspuns: "Nu am de unde să ştiu. Vorbiţi cu cineva de la horoscop sau cu cineva care ghiceşte viitorul", potrivit
Mediafax.
El a mai spus că CJ Telorman a făcut o solictare "corectă" după părerea sa de a primi în domeniul public al judeţului acel teren.
"De ce nu s-ar face? Cel puţin în acest an au fost zeci, dacă nu sute de transferuri din domeniul public al statului în domeniul public al comunităţilor locale sau judeţene în principal pentru a se dezvolta proiecte de dezvoltare. Acuma, pentru că eu sunt din Teleorman, trebuie să fie pedepsiţi cetăţenii de acolo? Nu mi se pare corect", a spus Dragnea.
"Oficial, în scopuri turistice: un aquapark, un complex turistic şi sportiv, cu hotel, bazine de înot şi pensiuni, o tabără cu plajă ar urma să răsară la Teleorman, în comuna Seaca, una din cele mai sărace din zonă, acolo unde Nicolae Ceauşescu a început, în 1981, o hidrocentrală împreună cu bulgarii. Totul depinde însă de banii europeni pe care proiectul nu numai că nu i-a obţinut până acum, dar nu a intrat încă nici în etapa de selecţie oficială a Comisiei Europene, nefiind în acest moment mai mult decât <o fişă de proiect> pentru programul 2014-2020.
Ce nu se menţionează în niciunul dintre documentele care a oficializat acest transfer guvernamental de mai bine de 300 de hectare de teren pe malul Dunării sunt avantajele directe ale companiei Tel Drum, controlată de vechi colaboratori ai lui Liviu Dragnea, care a luat în concesiune Braţul Pavel pentru pescuit", se arată în articolul apărut în ziarul
Gândul.