Antena 3 CNN Politică Dolj. Un bătrân s-a prezentat la vot cu un buletin din anul 1933

Dolj. Un bătrân s-a prezentat la vot cu un buletin din anul 1933

<font color=red>Dolj.</font> Un bătrân s-a prezentat la vot cu un buletin din anul 1933
01 Iun 2008   •   09:40

Incidente electorale în judeţul Dolj. Un bătrân din comuna Goeşti s-a prezentat la vot cu un buletin din anul 1933. Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie al Judeţului Dolj, Lucian Zamfir, a declarat pentru Rompres că a fost sunat de preşedintele secţiei de votare din Goeşti care i-a spus că, deşi are un buletin din 1933, bătrânul doreşte neapărat să voteze.

' ?De prin anii 1940, bătrânul nu mai deţine un alt act de identitate. Cu siguranţă că pe acel buletin nu este trecut nici codul numeric personal. Le-am spus să îmi facă şi mie o copie şi să mi-o trimită, pentru că sunt curios cum arată un buletin din 1933?, a declarat judecătorul Lucian Zamfir, pentru Rompres.

600.000 de doljeni cu drept de vot sunt aşteptaţi în cele 500 de secţii de vot, special amenajate. Printre aceştia, şi craiovenii sunt chemaţi să îşi exprime opţiunile electorale. La deschiderea secţiilor s-au înregistrat mai multe probleme legate de numărul buletinelor de vot sau de lipsa energiei electrice în birourile de secţii, relatează Mediafax. Un alt incident a fost cel legat de găsirea a 500 de buletine de vot în plus, în comuna Poiana Mare. Buletinele urmează să fie anulate.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close