Antena 3 CNN Politică Doi deputaţi independenţi vor activa în grupul PDL, iar un deputat PSD devine independent

Doi deputaţi independenţi vor activa în grupul PDL, iar un deputat PSD devine independent

Doi deputaţi independenţi vor activa în grupul PDL, iar un deputat PSD devine independent
11 Ian 2010   •   22:30

Deputaţii independenţi Dan Mihai Marian şi Ion Cristian Burlacu, foşti liberali, şi-au exprimat opţiunea de a activa în cadrul grupului parlamentar al PD-L. Anunţul a fost făcut, luni seară, de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, în cadrul şedinţei extraordinare a Camerei. Aceasta avea ca subiect principal proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, proiect adoptat de Cameră, după ce deputaţii PSD au părăsit şedinţa.

Tot luni, social-democratul Tudor Ciuhodaru a anunţat că demisionează din PSD şi devine independent.

Potrivit Mediafax, Ciuhodaru şi-a motivat decizia prin faptul că nu se simte susţinut în proiectele sale de către colegii social-democraţi.

"M-am săturat să nu fiu susţinut de echipa social-democrată. Sunt lucruri pe care vreau să le promovez, dar nu am sprijinul necesar. E vorba şi de sprijinul la nivelul PSD Iaşi, dar şi la nivel central. Aici mă refer în primul rând la proiecte care privesc zona medicală", a declarat Tudor Ciuhodaru, citat de sursa precizată.

Fostul social-democrat ocupă, totodată, şi şefia Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Tudor Ciuhodaru a mai declarat că l-a informat despre decizia sa doar pe preşedintele partidului, Mircea Geoană, nu şi pe liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita. În plus, acesta a mai precizat că nu se va înscrie în niciun partid în următoarea perioadă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deputati PSD independenti Tudor Ciuhodaru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close