Antena 3 CNN Politică Diana Şoşoacă a făcut scandal, după ce un preot nu a vrut să-i deschidă, la ordin, o biserică din Galaţi: „M-am săturat"

Diana Şoşoacă a făcut scandal, după ce un preot nu a vrut să-i deschidă, la ordin, o biserică din Galaţi: „M-am săturat"

diana sosoaca la un miting
Diana Șoșoacă, candidat SOS pentru alegerile prezidenţiale 2024. Foto: INQUAM Photos/George Călin
de C.P.    |    25 Sep 2024   •   17:19

Diana Şoşoacă, candidatul SOS pentru alegerile prezidențiale 2024, a făcut un nou scandal, după ce preotul din Pechea, judeţul Galaţi, a refuzat să-i deschidă, la ordin, biserica din sat, ca să lase ajutoare pentru cei afectaţi de viituri. Pentru că a refuzat-o, politiciana i-a adresat, în stilul caracteristic, preotului şi o serie de jigniri.

"Să vin eu aici şi să îmi spună preotul că de ce am venit seara? Uite aşa că nu am avut când, că eu nu stau ca tine trântoră. Nu descarci nimic la biserică, mergem pe străduţe. Vin înapoi şi ne ducem peste tot şi dăm oamenilor din poartă în poartă.

Hai că m-am săturat! Cum, măi, să vin eu aici şi să-mi spună preotul că de ce am venit seara. Păi, tu crezi că eu huzuresc ca tine, mă? Şi dacă vin la 12 noaptea, tu îmi deschizi biserica, mă! Că nu este biserica m...tii", a țipat nervoasă Diana Şoşoacă. 

Peste 1.000 de locuinţe din satul Pechea au fost afectate de inundaţii

Circa o treime din gospodăriile private din comuna Pechea, judeţul Galaţi, şi mai multe obiective sociale au fost afectate de inundaţiile înregistrate la finele săptămânii trecute, potrivit primarului comunei, Mihăiţă Măncilă, citat de Agerpres. 

Printre obiectivele sociale afectate de inundaţii se află atât şcoala şi grădiniţa din satul reşedinţă de comună, cât şi cabinetul medical, militarii, jandarmii şi pompierii intervenind luni pentru evacuarea nămolului.

"Ieri (n.r luni, 16 septembrie), au venit jandarmii şi pompierii şi au dat mâlul afară, iar noi acum dăm cu cârpa încet. Tot ce a fost jos, documente, nu avem ce să facem cu ele. Sunt scrisori medicale foarte importante. Cei de la Casa de Asigurări o să ne tragă la răspundere. Noi nu putem demonstra cu nimic. Lumea nu o să înţeleagă. Vin cu poşeta pe umăr că vor reţete, şi noi suntem în mâl de trei zile. N-avem ce să facem", a declarat, asistenta medicală a cabinetului din satul Pechea, Dana Toma.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close