Antena 3 CNN Politică Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, va avea loc joi și va fi transmisă de Antena 3 CNN, în direct din Atlanta: „Este un moment măreț”

Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, va avea loc joi și va fi transmisă de Antena 3 CNN, în direct din Atlanta: „Este un moment măreț”

Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump, va avea loc joi și va fi transmisă de Antena 3 CNN, în direct din Atlanta: „Este un moment măreț”
Dezbaterea prezidențială CNN Biden vs. Trump va fi transmisă de Antena 3 CNN, în direct din Atlanta
de Mia Lungu    |    26 Iun 2024   •   19:14

Prima dezbatere electorală între Joe Biden şi Donald Trump va avea loc mâine. Este pentru prima dată când o astfel de confruntare are loc între un preşedinte în exerciţiu şi un fost lider de la Casa Albă.

Dezbaterea prezidențială va fi transmisă de CNN, și, simultan, de Antena 3 CNN - singura televiziune din România prezentă în SUA, la evenimentul istoric. Mihai Gâdea va transmite live, din Atlanta, reacțiile și atmosfera din jurul dezbaterii dintre cei doi candidați la președinția SUA.

Jeff Zeleny, Chief National Affairs Correspondent CNN, a dat detalii despre eveniment, la Antena 3 CNN, miercuri, în direct din Atlanta.

„Vă spun că este un moment măreț, atât pentru fostul președinte Donald Trump, cât și pentru președintele Joe Biden. Au trecut fix patru ani de când s-au întâlnit împreună și, mâine, în Atlanta, Georgia, vor fi pe scenă împreună.

S-au pregătit, desigur, fiecare în propriul său. Donald Trump, în zona Mariland s-a pregătit pentru această dezbatere.

Pentru președintele Biden este de departe cel mai important moment al campaniei sale de până acum. Încearcă să asigure publicul american și electoratul și să câștige sprijinul democraților și încearcă să-i convingă că într-adevăr este pregătit să mai fie președinte, încă un mandat de 4 ani și că îl poate învinge pe fostul președinte Donald Trump. 

Desigur că în urmă cu patru ani, când au făcut acea confruntare, ne amintim că la vremea respectivă s-a discutat foarte mult despre ce s-a întâmplat cu Donald Trump. S-a vorbit foarte mult despre pandemie, pandemia era oricum la început și se vorbea despre modul în care a gestionat oricum președintele Trump momentul respectiv.

Acum se va vorbi foarte mult despre ce a făcut președintele Biden în timpul mandatului său. S-au întâmplat atât de multe lucruri în ultimele 4 ani, de când s-au confruntat ei: invazia din Ucraina, războiul din Orient Mijlociu, atât de multe schimbări care s-au petrecut la scenă globală, ca să nu mai vorbim aici, din Statele Unite, s-au întâmplat așa de multe lucruri: inflație, migranți, economia a trecut prin foarte multe diferențe. Deci ambii candidați vor încerca, desigur, să se pună în situația antitetică. 

Joe Biden va încerca să reamintească electoratul american cum era să trăiești în vremea președintelui Trump, pe când fostul președinte Trump va încerca să-i convingă pe votanți să se îndepărteze de președintele Biden. Deci, vă dați seama, sunt multe în joc. Urmează această dezbatere prezidențială și este, desigur, o premieră în istoria noastră.”, a precizat corespondentul CNN Jeff Zeleny, la Antena 3 CNN.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close