Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Maria Stoian s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal

Deputatul PNL Maria Stoian s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal

New Project - 2024-07-25T121626.192
25 Iul 2024   •   12:12

Deputatul PNL Maria Stoian s-a înscris în Partidul Umanist Social Liberal, preluând funcția de președinte al organizației județene PUSL Teleorman.

Maria Stoian are o vastă experiență politică și a fost un membru activ al PNL, contribuind semnificativ la dezvoltarea organizației și la promovarea valorilor liberale. De-a lungul carierei sale, Maria Stoian a demonstrat un angajament puternic față de comunitatea pe care o reprezintă, implicându-se în numeroase proiecte de dezvoltare locală și inițiative legislative menite să sprijine sectorul economic și social din județul Teleorman.

Având în vedere că doctrina liberală și cea social-liberală sunt complementare, în momentul de față au loc negocieri pentru întărirea structurilor PUSL cu membri importanți ai PNL. Această colaborare strategică are ca scop consolidarea forțelor politice care împărtășesc valori comune și viziuni similare pentru viitorul României.

„Împreună putem realiza mult mai multe pentru comunitățile noastre. Mă bucur să mă alătur echipei PUSL și să contribui la dezvoltarea unei politici axate pe bunăstarea cetățenilor și pe promovarea valorilor social-liberale”, a declarat Maria Stoian.

PUSL își reafirmă angajamentul de a continua să atragă lideri politici dedicați și competenți, care împărtășesc viziunea noastră pentru o Românie mai bună. Suntem încrezători că împreună vom reuși să construim un viitor prosper pentru toți românii.

×
Subiecte în articol: PUSL Maria Stoian
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close