Antena 3 CNN Politică Deputatul PD-L care a organizat mitingul anti-Guvern: Partidele nu sunt formate din sfinţi - VIDEO

Deputatul PD-L care a organizat mitingul anti-Guvern: Partidele nu sunt formate din sfinţi - VIDEO

Deputatul PD-L care a organizat mitingul anti-Guvern: Partidele nu sunt formate din sfinţi - VIDEO
20 Mai 2010   •   22:44

?Partidele politice nu sunt formate din sfinţi. Rolul meu este de a lupta împotriva celor cu care nu sunt de acord. (...) Una e să sprijini Guvernul şi una e să fii de acord cu ceea ce face. Cele două atitudini nu sunt incompatibile. (...) Nu sunt eu la guvernare. Conform legii eu trebuie să discut cu oamenii şi să fiu solidar cu ei?, a declarat joi, la Sinteza Zilei, deputatul PD-L Daniel Oajdea, parlamentar al Puterii care s-a opus public în ultimele zile reducerii pensiilor şi salariilor mici.

Aproximativ 200 de persoane au participat, joi, în faţa Palatului Culturii din Iaşi, la o adunare publică organizată de deputatul PD-L Daniel Oajdea. Manifestaţia s-a transformat într-un prilej de scandare de lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale.

?Sunt mai bune măsurile de diminuare a veniturilor în paralel cu reducerea cheltuielilor, dar nu şi în ce priveşte pensiile şi salariile mici pentru că pensionarii sunt oameni care au muncit o viaţă şi nu e normal ca la bătrâneţe să rămână fără bani de alimente sau medicamente?, a spus deputatul PD-L la Antena 3.

Daniel Oajdea a precizat că a organizat adunarea publică de joi pentru că asta i-au cerut oamenii pe care îi reprezintă. ?Am organizat o dezbatere publică la solicitarea oamenilor din colegiu. (...) Atât domnul preşedinte Băsescu cât şi premierul sunt oameni politici, trebuie să-şi asume criticile, atât cele îndreptăţite cât şi cele neîndreptăţite?, a spus Daniel Oajdea.

DANIEL OAJDEA: ROLUL MEU ESTE DE A LUPTA ÎMPOTRIVA CELOR CU CARE NU SUNT DE ACORD



Organizată de deputatul PD-L de Iaşi Daniel Oajdea, acţiunea de joi a fost anunţată ca fiind o adunare publică la care au fost invitaţi şi reprezentanţi ai sindicatelor şi ai pensionarilor, cu scopul de a fi găsite soluţii pentru ca Guvernul să nu reducă pensiile şi salariile mici şi a le înainta către Guvern sub forma unei platforme comune.

"Fac parte din partidul de guvernământ, dar nu sunt de acord cu reducerea pensiilor şi salariilor mici. Înaintea acestor măsuri, Guvernul are obligaţia morală să reducă veniturile categoriilor privilegiate, adică ale acelor oameni care încasează miliarde de lei", a declarat Daniel Oajdea de la tribună, în timp ce asistenţa scanda "Jos Guvernul" şi "Jos Băsescu".

IMAGINI DE LA ACŢIUNEA ORGANIZATĂ JOI DE DANIEL OAJDEA



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deputat pdl manifestatie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close