Antena 3 CNN Politică Deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare

Deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare

Deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare
Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Apr 2012   •   15:47

Deputaţii nu vor lucra în Parlament săptămâna viitoare, după cele două zile libere de luni şi marţi, ei urmând să aibă activitate în teritoriu, a stabilit Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, potrivit Mediafax.

"Luni şi marţi sunt zile libere, iar miercuri, joi şi vineri vor avea activitate în teritoriu. După zilele libere s-a considerat că e mai eficient ca parlamentarii să rămână în teritoriu, urmând ca săptămâna 7-10 mai să fie normală de lucru", a explicat secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău (PDL), după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

Şedinţa Camerei Deputaţilor a fost suspendată, marţi, din lipsa cvorumului, înaintea votului final asupra cererii de începere a urmăririi penale a lui Laszlo Borbely şi a proiectelor cum ar fi impozitarea averilor mari sau transportul în regim de taxi.

Prin urmare, aceste voturi urmează să fie date după data de 7 mai.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, hotărârea prin care ziua de luni 30 aprilie 2012 este declarată zi nelucrătoare în sectorul public, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia Sărbătorii de 1 Mai.

×
Subiecte în articol: deputati liber Camera Deputatilor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close