Antena 3 CNN Politică Demisii în bloc în PC. Toţi membrii unei comune trec la Partidul Puterii Umaniste

Demisii în bloc în PC. Toţi membrii unei comune trec la Partidul Puterii Umaniste

pc.jpg
Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Iun 2015   •   09:10

Partidul Puterii Umaniste Social Liberal atrage tot mai mulţi membri. Organizaţia PC din cea mai mare comună din ţară a demisionat în bloc şi a trecut la formaţiunea nou înfiinţată. 

 
Este vorba despre membrii organizaţiei Floreşti. Liderii locali au declarat că sunt nemulţumiţi de direcţia în care merge partidul condus de Daniel Constantin. 
 
Liderii organizaţiei Floreşti din judeţul Cluj au decis să demisioneze din Partidul Conservator din cauza preşedintelui partidului, Daniel Constantin, spun aceştia. 
 
Foştii conservatorii spun că în noul partid, Partidul Puterii Umaniste Social Liberal, îşi vor putea duce la bun sfârşit proiectele. 
 
Partidul Puterii Umaniste este fondat de tineri care cred şi susţin doctrina umanistă lansată de profesorul Dan Voiculescu în 1992. 
 
Unul dintre fondatorii formaţiunii politice, Şerban Rădulescu, nu exclude ca şi alte organizaţii judeţene să se alăture partidului pe care îl reprezintă.
 
Reprezentanţii Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal se adresează clasei de mijloc din România şi promovează capitalul autohton. Conducerea partidului va fi aleasă la congresul care va avea loc în luna noiembrie.   

Maria Grapini PLEACĂ din PC. Ce critici îi aduce lui Daniel Constantin

Citiţi şi Nemulţumiţii din PC lansează Partidul Puterii Umaniste. Ce a scris Dan Voiculescu pe blogul său
 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close