Antena 3 CNN Politică Decizii bombă în fruntea PSD. Lideri excluși, numiri surpriză în organizații cheie

Decizii bombă în fruntea PSD. Lideri excluși, numiri surpriză în organizații cheie

dragnea.jpg
Foto: VideoNews
09 Feb 2016   •   17:12
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, marți după-masă, mai multe decizii luate la vârful partidului. Iată cele mai importante decizii luate de partid:

Domnul Robert Negoiță astăzi a decis să se retragă din funcția de președinte al organizației PSD București, a propus-o pe doamna Firea ca președinte interimar.
Decizia finală în ceea privește candidatul la București va fi luată în perioada următoare. Repet, este prima opțiune (Gabriela Firea — n.r.), dar, după ce vom avea ultimul sondaj de opinie, atunci vom lua și decizia finală, oficială și va fi și o lansare în toată regula", a afirmat președintele PSD, la finalul CExN al PSD.

Ilie Rafael a făcut o serie de afirmații care încalcă în mod flagrant codul de conduită, a fost exclus din partid. Atacuri împotriva unui coleg de partid, care nu sunt permise.

Organizația PSD Sector 5 intenționase să organizeze un miting împotriva unui alt coleg, domnul Rizea a fost suspendat pe o perioadă de șase luni din funcția de președinte a organizației.

De asemenea, pentru că doamna Firea nu mai poate rămâne președinte la organizația de Ilfov, și pentru a se realiza totuși o colaborare între Ilfov și București ,Robert Negoiță a fost numit secretar general pe regiunea Ilfov / București, pentru a ajuta ambele campanii.

Un președinte interimar a fost numit la Brăila, domnul Ion Rotar.

De asemenea, un post de vicepreședinte rămas vacant, la propunerea mea, a fost numită doamna Rovana Plumb.”

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close