Antena 3 CNN Politică Daniela Buruiană: PRM este un partid rupt de realitate

Daniela Buruiană: PRM este un partid rupt de realitate

Daniela Buruiană: PRM este un partid rupt de realitate
28 Noi 2007   •   19:35

Euroalegerile au lăsat urme în aproape toate partidele parlamentare. Iar una dintre formaţiunile cuprinse de un adevărat scandal este Partidul România Mare. Printr-un comunicat de presă dur, luni se anunţa excluderea din partid a Danielei Buruiană Aprodu. Invitată la ?Ştirea Zilei?, deputata a explicat cum s-a ajuns la această măsură. Totul a plecat de la un comunicat prin care Daniela Buruiană îşi asuma răspunderea eşecului din alegeri, atacând totodată slaba organizare a teritoriului. ?Partidul e rupt de realitate?, a fost semnalul de alarmă. Dar problema nu este doar aici. ?Ei habar nu au ce e în teritoriu. E o varză în teritoriu. Ei fac acolo ce-i taie capul. Se pare că unii activează prin PSD?, a continuat deputata.

Cel vizat direct de acest reproş, şi căruia deputata îi cerea demisia din funcţia de vicepreşedinte, este Lucian Bolcaş. Replica acestuia a dus însă la excluderea Danielei Buruiană din partid. ?Partidul este acum după chipul şi asemănarea lui Bolcaş: înalt, verde, ca o lumânare?, a acuzat fosta prm-istă.

PRM are o mare problemă de imagine şi de discurs, de câţiva ani. România este deja ţară membră UE, ori în aceste condiţii ?nu mai poţi merge pe linia unui naţionalism feroce?, a declarat Buruiană.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close