Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban

Daniel Constantin: Crin Antonescu are un limbaj suburban
Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Feb 2014   •   14:27

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, răspunde atacului venit de la Crin Antonescu. Constantin spune că liderul liberal are un limbaj suburban şi dă dovadă de lipsă de respect.

Joi seară, Antonescu a catalogat condiţia ca Daniel Constantin să fie vicepremier, drept o şpagă politică. Pe de altă parte, Victor Ponta spune că deja e penibil să-l roage pe Klaus Iohannis să vină în guvern. 

 
Liderul PSD, Victor Ponta, spune că discuţiile pe tema numirii lui Klaus Iohannis devin penibile în condiţiile în care liberalului i s-a oferit să fie Ministerul Internelor, fie cel al Finaţelor şi implicit postul de vicepremier şi ambele au fost refuzate.
 
Klaus Iohannis, propus de liberali pentru şi pentru postul de vicepremier şi pentru cel de ministru de Interne, spune că PNL nu va renunţa la aceast algoritm şi că până luni aşteaptă un răspuns de la PSD. 
 
Potrivit gândul.info, liberalii ar ieşi miercurea viitoare de la guvernare. Atunci miniştrii liberali ar urma să lipsească de la şedinţa de guvern. Preşedintele PNL nu a confirmat informaţia, dar susţine că afirmaţia premierului dă clar de înţeles situaţia asupra viitorului USL.
 
Criza din USL s-a declanşat după ce conducerea PNL a decis înlocuirea a patru miniştri, miza majoră fiind propunerea primarului din Sibiu, Klaus Iohannis ca ministru de Interne şi vicepremier. PSD a refuzat propunerea PNL, condiţionind-o de crearea unui nou post de vicepremier pentru liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin. Liberalii au refuzat la rândul lor propunerea. Între timp PSD, PC şi UNPR au creat USD - o alianţă electorală al cărei scop declarat este participarea la europarlamentare cu liste comune. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close