Antena 3 CNN Politică Dan Vîlceanu, detalii de ultimă oră despre discuțiile de la Vila Lac privind debarcarea lui Cîțu de la șefia PNL

Dan Vîlceanu, detalii de ultimă oră despre discuțiile de la Vila Lac privind debarcarea lui Cîțu de la șefia PNL

Secretarul general al Partidului Național Liberal, Dan Vîlceanu, susține că au existat discuții la întâlnirea de ieri de la Vila Lac cu președintele Iohannis privind solicitarea demisiei lui Florin Cîțu de la conducerea PNL de către mai mulți membri ai partidului, dar că nu s-a emis până acum un document oficial în acest sens și nici nu au fost făcute declarații publice.

dan-vilceanu-citu-demitere
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2022   •   10:53

„Când vom avea un document formal înaintat partidului vă voi putea da detalii. Nu am văzut niciun document ieri la Vila Lac. Au fost doar discuții. Cei patru prim-vicepreședinti au solicitat președintelui convocarea unor ședințe statuare ale partidului în vederea unui congres care să aleagă o nouă conducere. Dacă în urma acestor discuții se va considera că Florin Cîțu va considera că trebuie să își dea demisia, și-o va da. (...)

Am văzut numai știri pe surse. Nicio declarație oficială. Când vom avea toate lucrurile astea putem discuta. (...) Eu sunt secretar general al PNL. Eu nu discut pe comunicate de presă și știri pe surse. Eu discut pe documente.”, a transmis Dan Vîlceanu jurnaliștilor la sediul PNL din București.

43 de lideri din filialele județene îi cer liderului liberal demisia pe motiv că nu are o imagine bună și strică reputația partidului. De cealaltă parte sunt și lideri care dezmint că ar existao astfel de mișcare amplă în partid pentru îndepărtarea lui Cițu de la conducerea partidului.

Citeşte şi: Florin Cîțu cere ca Iohannis să-i spună că nu îl mai susține | Când ar putea avea loc debarcarea lui de la conducerea PNL. Cine se pregătește să preia șefia partidului

Peste 10 filiale de județ au votat deja aseară convocarea unui congres pe 10 aprilie. Astăzi va avea loc o ședință a Biroului Executiv al PNL pentru a trece prin toate procedurile pentru convocarea congresului.

×
Subiecte în articol: Dan Vîlceanu PNL Florin Cîțu
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close