Antena 3 CNN Politică Dan Nica: Ordonanţa privind deconcentratele rămâne aşa cum am stabilit

Dan Nica: Ordonanţa privind deconcentratele rămâne aşa cum am stabilit

Dan Nica: Ordonanţa privind deconcentratele rămâne aşa cum am stabilit
28 Apr 2009   •   12:22

PSD nu are de gând să dea curs unei eventuale consultări cu şeful statului pe tema Ordonanţei privind deconcentratele. Dacă preşedintele Traian Băsescu are ceva de spus în materie, o va face a declarat marţi vicepremierul Dan Nica, la finalul şedinţei coaliţiei. Social-democratul a precizat Ordonanţa privind deconcentratele va rămâne aşa cum s-a stabilit în Guvern.
Dan Nica a infirmat posibilitatea deplasării la Cotroceni a liderilor coaliţiei pentru se consulta cu şeful statului pe tema ordonanţei privind deconcentratele, aşa cum susţinuse cu o zi în urmă prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan.
"Nu a fost discutată o asemenea situaţie. Ordonanţa de urgenţă este cea adoptată de Guvern şi rămâne aşa cum am stabilit în guvern", a arătat Nica. El a infirmat şi o consultare cu preşedintele, pe această temă, după şedinţa CSAT.
În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Traian Băsescu potrivit căreia ar trebui să se reflecteze asupra acestei decizii, Nica a sugerat că deciziile luate în cadrul coaliţiei sunt cele care contează şi nu neapărat recomandările venite dinspre Cotroceni.
"Noi am discutat în cadrul coaliţiei modalităţile de punere în acţiune a acestei Ordonanţe şi nu a fost niciun moment evocată o asemenea posibilitate. Nu putem şti ce are de gând preşedintele României şi nu ar fi corect din partea mea să prefigurez o atitudine pe care domnia sa nici nu ştim dacă o are. Dacă preşedintele are ceva de spus, cu siguranţă o va spune " a mai adăugat Nica.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: coalitie Dan Nica guvern ordonanta
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close