Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș îl amenință pe Cîțu: ”Cerem demisia acestui prim-ministru. Nu girăm astfel de furt”

Dacian Cioloș îl amenință pe Cîțu: ”Cerem demisia acestui prim-ministru. Nu girăm astfel de furt”

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, cere demisia lui Florin Cîțu, afirmând că premierul are ”probleme imense de integritate”, după ce acesta l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion, dar l-a pus interimar pe Lucian Bode, care va aviza proiectul ”Anghel Saligny”, ”același proiect prin care oferă propriului partid 10 miliarde de euro”.

New Project (16)
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Sep 2021   •   21:27

”Un premier care demite ministrul Justiției pentru că nu îi avizează un proiect legislativ și numește un interimar care îi avizează același proiect prin care oferă propriului partid 10 miliarde de euro prezintă probleme imense de integritate.

Presupun că își va asuma și destinația banilor și consecințele care vor decurge din risipirea acestora, inclusiv cele legale. Chiar și așa, rămânem cu problema inițială. Nu girăm un astfel de furt, indiferent de explicațiile pe care le-ar avea el, și rămâne ca PNL să plătească prețul politic pentru ceea ce face premierul pe care îl are în acest moment.

Mergem mai departe și cerem în continuare demisia acestui prim-ministru care este dispus să sacrifice stabilitatea politică a României pentru bani dați la propriul partid.

Noi, USR PLUS, am primit votul cetățenilor și pentru că am spus în campanie că vrem o Românie fără hoție. De asta vom face totul pentru a apăra acest principiu”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close