Antena 3 CNN Politică Cum arată vila din Aviatorilor, renovată cu milioane de euro, în care ar urma să se mute Iohannis. Confort pe 1.200 de metri pătrați

Cum arată vila din Aviatorilor, renovată cu milioane de euro, în care ar urma să se mute Iohannis. Confort pe 1.200 de metri pătrați

Vila din Aviatorilor pregatita pentru Iohannis 8
Lucrările finanțate cu milioane de euro s-au accelerat în ultima perioadă la vila în care ar urma să se mute Klaus Iohannis după încheierea mandatului. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Radu Tiliță    |    22 Oct 2024   •   17:01

Antena 3 CNN a difuzat noi imagini cu vila din Bulevardul Aviatorilor din București, în care ar urma să se mute Klaus Iohannis, după încheierea mandatului de președinte.

Lucrările la acest adevărat palat din inima Capitalei au fost accelerate cu două luni înainte ca șeful statului să plece de la Cotroceni, iar sumele investite se ridică la mai multe milioane de euro.

Potrivit Antena 3 CNN, Administrația Prezidențială a precizat că Iohannis încă nu a solicitat o locuință în care să se mute după ce nu va mai fi președinte. El trebuie să aștepte sfârșitul mandatului pentru a face o astfel de cerere, conform sursei citate.

Mai multe indicii converg însă către scenariul conform căruia vila din Aviatorilor, intrată în renovare accelerată, îi va asigura lui Iohannis confortul atât de necesar după cele două mandate caracterizate de numeroase deplasări externe cu avionul de lux închiriat pentru sume secretizate de oficialități.

Rămâne de văzut, însă, dacă noul guvern format după alegerile din acest an va fi de acord să-i atribuie viitorului fost președinte imobilul în cauză.

"Se muncește de zor la vila în care RAPPS investește peste 7 milioane de euro. Este vorba despre vila despre care se spune că-i va fi atribuită lui Klaus Venal Iohannis, actualul președinte al României. O vilă cu o suprafață de peste 1.200 metri pătrați, cu un etaj în suprafață de peste 300 de metri pătrați.

Imobilul dispune de birou, bibliotecă, cameră de zi, săli de sport și două sere. În trecut, imobilul a servit drept sediu al Partidului Național Liberal.

În prezent, aici au loc renovări ample și a apărut și panoul de șantier, care avertizează că lucrările au demarat în data de 28 iulie 2023, urmând să se finalizeze în vara anului viitor.

În zonă sunt utilaje de construcții, s-a spart asfaltul, s-a lucrat la rețelele de utilități. La momentul filmărilor, în curte se aflau zeci de muncitori care-și desfășurau activitatea printre diverse materiale de construcții", a relatat Radu Tiliță, corespondent Antena 3 CNN.

Muncitorii și responsabilii de șantier au devenit brusc timizi și necomunicativi la vederea echipei de filmare, care a captat imagini de peste gardul imobilului.

Unul dintre indivizii implicați în lucrări a întrebat cameramanul de ce filmează, dar s-a calmat atunci când i s-a spus că jurnaliștii își fac doar meseria.

Între timp, lucrările la vila din Aviatorilor continuă de zor.

×
Parteneri
x close