Antena 3 CNN Politică Cum ar candida Mazăre la şefia PSD: Schimb pălăria cu bereta roşie şi hainele cu uniforma militară (VIDEO)

Cum ar candida Mazăre la şefia PSD: Schimb pălăria cu bereta roşie şi hainele cu uniforma militară (VIDEO)

Cum ar candida Mazăre la şefia PSD: Schimb pălăria cu bereta roşie şi hainele cu uniforma militară (VIDEO)
03 Feb 2010   •   11:37

Primarul Constanţei, social-democratul Radu Mazăre se joacă de-a uite candidatura nu e candidatura la conducerea PSD. Întrebat dacă s-a decis cu privire la această canidatură, edilul a dat un răspuns în doi peri:
"Nu ştiu. Rămâne o surpriză. Îmi schimb pălăria asta cu bereta roşie, schimba hainele astea cu uniforma militară şi poate candidez. Să fiţi acolo. Cine ştie ce se întâmplă?" a afirmat Mazăre.
El a explicat că are nevoie de haina militară deoarece ?în ţara asta s-a ajuns într-un hal şi într-un stadiu în care numai cu o nouă revoluţie se poate face ceva treabă, altfel se face numai ţigănie şi anchetă".
Primarul constănţean nu crede că multitudinea de dosare pe care le are i-ar putea provoca probleme în partid în cazul în care s-ar decide să intre în cursa pentru preşedinţia PSD.
"Nu aţi văzut că am luat 70% cu toate anchetele pe cap într-un oraş, darămite într-un partid!" s-a lăudat Mazăre.
Deocamdată, Mazăre nu-şi bate capul nici cu frământările din PSD, nici cu dosarele instrumentate de procurori pe numele său. E iarnă şi e timp de relaxare în Brazilia unde le recomandă un sejur celor care cheltuie mulţi bani pe Costa de Azur şi vin nervoşi în ţară. "Eu cheltui mai puţin în Brazilia şi vin extrem de relaxat. O să vă povestesc şi cum a fost, ce loc am luat la carnaval. Intrăm să defilăm pe sambodrom la cinci dimineaţa, e foarte greu", a spus Mazăre.


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close