Antena 3 CNN Politică Criza guvernamentală, dezumflată: Miniştrii PSD şi-au pus demisiile în cui pentru a se întoarce la muncă

Criza guvernamentală, dezumflată: Miniştrii PSD şi-au pus demisiile în cui pentru a se întoarce la muncă

Criza guvernamentală, dezumflată: Miniştrii PSD şi-au pus demisiile în cui pentru a se întoarce la muncă
29 Sep 2009   •   16:03

Miniştrii PSD care aşteptau la Cabinetul de la Senat al preşedintelui PSD Mircea Geoană deznodâmtul medierii de la cotroceni au plecat, marţi după-amiaza, spre ministerele pe care e conduc pentru a-şi continua activitatea. Cum Nica nu a fost încă revocat prin decret prezidenţial, miniştrii nu au mai recurs la gestul înaintării propriilor demisii, urmând ca partidele din coaliţie să analizeze şi să ia o decizie pe marginea propunerii lui Băsescu de numire a unui independent sau a unui reprezentant al opoziţiei în fruntea MAI.
Vicepremierul Dan Nica a declarat că ei pleacă fiecare spre ministerul lui, pentru a-şi continua activitatea în mod normal.
Întrebat dacă, după consultările de la Cotroceni, se mai pune problema demisiilor în bloc, colegul său, Ilie Sârbu a răspuns: "Nu, suntem sub mandatul deciziei Comitetului Executiv. Ne ducem la ministere, că altfel ne taie domnul Boc ziua de lucru".
În Cabinetul lui Geoană aşteptau Dan Nica, Ilie Sârbu, Ion Bazac, Marian Sârbu, Ecaterina Andronescu şi Cristian Diaconescu.
CEX al PSD a decis, luni seara, ca miniştrii PSD să îşi dea demisia în bloc în cazul în care preşedintele Traian Băsescu va semna propunerea de revocare din funcţia de ministru al Internelor pe Dan Nica.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close