Antena 3 CNN Politică Cristian Popescu Piedone anunță ca va candida pentru un mandat de senator de București: „Eu am alături doar oamenii simpli, corecți”

Cristian Popescu Piedone anunță ca va candida pentru un mandat de senator de București: „Eu am alături doar oamenii simpli, corecți”

BeFunky-collage (74)
Cristian Popescu Piedone. Foto: Antena 3 CNN
de    |    03 Sep 2024   •   17:16

Președintele PUSL, Cristian Popoescu Piedone, anunță, într-un mesaj pe Facebook, în care vorbește despre problemele din București, că va candida la alegerile parlamentare pentru un post de senator. „Ca Președinte PUSL București voi continua să monitorizez „faptele de arme” ale acestei catastrofe a administrației, iar ca viitor senator de București, mă voi asigura că legislația din Parlamentul României va limita ororile de care acest ins și gașca lui sunt în stare”, a scris acesta, la finalul unui mesaj în care vorbește despre „distrugerea Bucureștiului”.

„Știu că vă stau ca un ghimpe în coaste, iar de când ați văzut sondajele reale cu Piedone la 40%, ați căutat toate formulele de blat ca să îl mai scoateți pe incapabilul ăsta încă un mandat, să continue ce a început: distrugerea Bucureștiului.

Dar chiar și așa, v-am promis că eu am alături doar oamenii simpli, corecți. Bogați sau necăjiți, toți cei care mă văd că muncesc pentru ei și vorbesc în numele lor. Am ajuns să vorbesc și pentru abandonații din Sectorul 1, și pentru (încă) primarul de la 2, USR-istul care a reclamat că blocarea PUZ-ului de sector înseamnă pierderi de miliarde din PNRR pentru Institutul de Oncologie. Și pentru Negoiță am vorbit, care a fost sabotat de Nicușor permanent. Daniel Băluță vorbește pentru el, că a dovedit deja că e cel mai bun primar de sector. În 5 am reclamat că stau de 3 ani să iau avize de toaletare a copacilor care distrug mașini, case, poate mâine - Doamne, ferește! - chiar și vieți. Ciucu de la 6 stă de 6 luni cu un drum făcut, doar-doar o semna incompetentul ultima hârtie. Și voi continua să vorbesc.

Aflu că la Primăria Capitalei s-a format un grup organizat de interese cu accente „corporate” și pretenții de neprihănire. Cu un lider necontestat în persoana lui Nicușor Dan Daniel, adunătura de neterminați care a acaparat Bucureștiul este compusă din indivizi care, într-o societate normală, ar fi lucra cel mult la Salubrizare SA.

Diana Pungă, o „calificată la locul de muncă”, la fel ca și „salvatorul ei șef”, „incolorul” Dragomirescu Ștefan Iulian, registratorul Cristian Roșu, promovat spectaculos în câțiva ani, eterna șefă de personal Geta Drăgoi pe care preacuratul Nicușor a păstrat-o cuminte sau secretara generală Georgiana Zamfir sunt numele odiosului nucleu care a luat ostatic un întreg oraș. Parcuri părăginite, șosele cu gropi, procese de milioane de euro din banii bucureștenilor, șantiere interminabile care paralizează traficul, gunoaie, mizerie, șobolani.

Prin fraudarea concursurilor vreme de patru ani, „oamenii noi” din camarila lui Nicușor au reușit  un prejudiciu de un miliard de lei, iar lista de încadrări poate să zbuciume liniștea oricărui procuror proaspăt întors din vacanță.

Sindicaliștii din PMB susțin că toate concursurile sunt fraudate cu un tupeu care ar trebui să scoată în stradă tinerii frumoși și liberi. Funcționarii onești se plâng de faptul că după alegeri, toate concursurile sunt aranjate cu zel maxim de caracatița de personaje din jurul lui Nicușor Dan.

Peste acest noian de incapabili dornici de îmbogățire frauduloasă domnește spectrul profesorașului Tase Stamule, pus să slăbească de Ludovic Orban pentru a ajunge primar. Acest individ șters s-a inserat între Nicolae Ciucă și Nicușor Dan și este premiat acum pentru decizia de a-l pune pe șeful liberalilor să facă poză cu Nicușor în campania electorală.

Trei exemple ale angajărilor discreționare făcute de oamenii primarului ridică atât de multe suspiciuni rezonabile încât mii de tineri ar putea să plece direct spre Piața Victoriei pentru a demonstra împotriva unei administrații corupte și incompetente. 
1. Concursul pentru ocuparea unui post contractual de conducere vacant de Director, gradul II, la Direcția Administrativă din cadrul Direcției Generale Logistice s-a finalizat cu un câștigător previzibil. La interviul programat în data de 04.09.2024 a rămas un singur candidat, identificat cu numărul de înscriere 136771/14.08.2024. Acest candidat este un om susținut de Cristi Roșu și USR București, fiind chiar Ștefan Dragomirescu, omul Primarului, conform unor surse din PMB.
2. Viceprimarul USR Horia Tomescu i-a numit ilegal în diverse funcții pe toți șmecherii din filiala USR Sector 5, în frunte cu un fost milițian slab alfabetizat care a activat la defuncta UM0215 (Doi și un sfert) sub numele de Iustin Roșca. Printre protejații suspectului Tomescu se regăsește și Lazslo Cristian Amândouă personajele propulsate pe funcții de „sforarul de la spitale” sunt în incompatibilitate din cauza calității de consilieri locali la Sectorul 5 din București.
3. Concursurile de recrutare organizate în baza Ordonanței de Urgență 109/2011 pentru funcțiile de membrii în Consiliile de Administrație ale companiilor municipale din subordinea CGMB sunt fraudate de același cuplu de aur (Cristi Roșu și Stefan Dragomirescu) împreuna cu Magda Radu, patroana firmei Fox Management (implicată în mai multe concursuri celebre pentru oamenii de la partidele din tot spectrul politic).

Pentru că liderul sindical, Dumitru Gherdan a dezvăluit public fraudarea concursurilor de angajare el a fost aspru pedepsit de camarila lui Nicușor Dan. Oamenii care căpușează Bucureștiul sub umbrela anti-corupției au decis să evacueze sindicatul Forum din clădirea Primăriei Municipiului București. Ei au vrut să dea un exemplu clar că orice tentativă de sesizare a ilegalităților o să stârnească furia și răzbunarea matematicianului cu valențe de spion nerealizat.

Mai am multe de povestit. Și am să mă țin de cuvânt. Adevărul nu este doar pentru mine. Ci pentru toți oamenii buni și cinstiți, care au crezut și cred în dreptate. Ca Președinte PUSL București voi continua să monitorizez „faptele de arme” ale acestei catastrofe a administrației, iar ca viitor senator de București, mă voi asigura că legislația din Parlamentul României va limita ororile de care acest ins și gașca lui sunt în stare”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone PUSL București
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close