Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Traian Băsescu nu mai controlează nimic, în afara serviciilor speciale

Crin Antonescu: Traian Băsescu nu mai controlează nimic, în afara serviciilor speciale

Crin Antonescu: Traian Băsescu nu mai controlează nimic, în afara serviciilor speciale
Foto: Intact Images
09 Noi 2010   •   19:35

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că doreşte să discute cu toţi parlamentarii, în scopul găsirii unor soluţii pentru situaţia tragică în care se află România acum.

Acesta a menţionat că va lansa o invitaţie în acest sens către toate partidele care au reprezentanţi în Camera Deputaţilor

Propunerea vine, după ce liderul liberalilor a adcelarat că preşedintele Traian Băsescu nu mai poate face faţă conducerii României şi că singura instituţie pe care mai este în stare să o conducă este cea aservicilor secrete.

„Traian Băsescu (...) este om politic slab, care nu mai controlează nimic în afară de conducerea serviciilor speciale, care nu îl pot ajuta în problemele României. Nu mai controlează nici propriul partid, nici propria majoritate. Nu de la Traian Băsescu se pot găsi soluţiile şi răspunsurile pt criza românească, ci de la partidele politice parlamentare, care au fost votate de cetăţeni”, a declarat liberalul de la sediul central PNL.

Antonescu a mai precizat că aceste declaraţii nu vin dintr-o dorinţă invidioasă pentru postul de şef al statului, ci pentru a găsi o soluţie

Mai mult decât atât, liberaliii nu vor pune nici o condiţie pentru aceste întâlniri ale deputaţilor şi că singurul scop este acela de a stabili care sunt probleme României şi de încerca să scoată ţara din această criză economică şi politică.

Crin Antonescu: Băsescu nu mai controlează nimic, în afara serviciilor speciale


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close