Antena 3 CNN Politică Contribuţii la stat de 100 de milioane de euro

Contribuţii la stat de 100 de milioane de euro

Contribuţii la stat de 100 de milioane de euro
Foto: Intact Images
09 Ian 2012   •   13:03

Senatorul Dan Voiculescu a publicat astazi, pe blogul personal, un comentariu referitor la “disperarea propagandei puterii” care bifeaza in, fiecare zi, numele Voiculescu. Redam fragmente din acest text:

« Inteleg ca, din cauza crizei de tiraj, a lipsei de idei si a ordinelor de partid, propaganda puterii trebuie sa bifeze, in fiecare zi, numele Voiculescu. Recent, a reluat refrenul “afacerilor lui Voiculescu cu statul”. O face de cateva ori pe an. Mereu la fel de ridicol. Dar acest context imi ofera posibilitatea de a “dezvalui”, inca o data, “secretul” afacerilor cu statul.

In 2010 si 2011, firmele pe care le-am fondat au platit la stat – statul talhar, administrat de regimul Basescu - peste 60 de milioane de euro. Nu sunt povesti, sunt date contabile, care pot fi verificate. Si, foarte probabil, cu contributiile din acest an, suma va ajunge la 100 de milioane de euro – bani care au intrat in bugetul public, din care se platesc inclusiv salarii pentru presedinte, ministri etc. Acestea sunt “afacerile lui Voiculescu cu statul”

Ani intregi au verificat averea familiei Voiculescu. In final, Agentia Nationala de Integritate a recunoscut oficial ca nu a gasit absolut nicio neregula.

Totusi, imi sunt monitorizate constant convorbirile, deplasarile, actiunile. Dar nu gasesc nimic impotriva mea. Si, pentru ca trebuie sa-si justifice salariul, inventeaza, din cand in cand, cate o “margica” anti-Voiculescu. Cea mai recenta: “tiparirea revistei Loto-Prono”!

In mod evident, disperarea celor inrolati in propaganda puterii este atat de mare, incat le blocheaza ratiunea si le inhiba simtul ridicolului. Astazi se lupta cu “mogulul” revistei Loto-Prono. Maine se vor rafui cu producatorul emisiunii “Feriti-va de magarus”.»

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Cele mai noi știri
Parteneri
x close