Antena 3 CNN Politică Consultări la Cotroceni fără PD

Consultări la Cotroceni fără PD

Consultări la Cotroceni fără PD
24 Apr 2007   •   17:04

Partidele parlamentare se întâlnesc miercuri, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu. Printre subiectele anunţate pentru discuţii, sunt priorităţile legislative: legea A.N.I., Codul Penal şi Codul de procedură penală, dar şi probleme legate de absorbţia fondurilor europene, sănătate şi învăţământ. La discuţii vor fi prezenţi şi premierul, preşedinţii celor două camere ale Parlamentului şi Guvernatorul BNR. Singurii absenţi de la discuţii vor fi cei din Partidul Democrat. Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a precizat că democraţii nu se aşteptau ca ordinea de zi a discuţiilor de miercuri să conţină doar subiecte care ţin de reforma economică. Aceste probleme sunt apanajul Guvernului, crede Videanu.

Însă, faptul că preşedintele interimar este preocupat de aceste subiecte este edificator şi dovedeşte tandemul PSD-PNL de la guvernare. Videanu le cere liberalilor şi social-democraţilor să recunoască public alianţa formată pentru ca societatea să ştie cine este la guvernare şi cine în opoziţie.

Nicolae Văcăroiu a invitat partidele parlamentare la consultări, miercuri, la ora 16. Democraţii au fost singurii care au anunţat că nu se vor prezenta la consultările cu preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu, de la Palatul Cotroceni.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close