Antena 3 CNN Politică Constituţia lui Băsescu scrisă de PSD

Constituţia lui Băsescu scrisă de PSD

Constituţia lui Băsescu scrisă de PSD
25 Apr 2007   •   23:11

Social-democraţii se pregătesc intens de referendumul din 19 mai! Primul pas l-au făcut: au scris o Constituţie-pamflet, cu legi speciale pentru Traian Băsescu. Totuşi, social-democraţii par mai relaxaţi decât oamenii preşedintelui suspendat. Aşa că s-au gândit că nu ar fi rău ca în curtea sediului din Kiseleff să apară o fântână arteziană. Lucrarea trebuie să fie gata de 1 Mai muncitoresc, atunci când social-democraţii insistă să dea o petrecere la iarbă verde.

?Să fie albastră!? Aşa a zis Mircea Geoană. Şi de câteva zile, muncitorii lucrează de zor ca fântâna părăsită din grădina PSD să fie şi albastră, şi strălucitoare.

Totul trebuie să arate ca la... Casa Albă. Acesta este visul liderului PSD. Iar fântâna, foişorul şi înfrumuseţarea grădinii trebuie să fie gata până pe 1 Mai. Pentru că de Ziua Muncii, PSD vrea să dea petrecere în Kiseleff. Se lucrează intens şi la foişor. Tot ca o noutate, de strajă la scările PSD, au apărut doi brăduţi.

Dar nu numai pe afară, ci şi pe dinăuntru, partidul se pregăteşte de campania electorală. La întâlnirea cu organizaţiile judeţene, au fost prezentate deja afişele anti-Băsescu. O Constituţie-pamflet, în care personaje centrale sunt preşedintele suspendat şi fostul său consilier, Elena Udrea.

?Constituţia compusă şi interpretată de Traian Băsescu:
- Pluralismul şi partidele politice: PD şi PLD
- Relaţii internaţionale: doar cu marele licurici
- Simboluri naţionale: Lenuţa, Golden Blitz, Seminţele, Berea.
- Limba oficială: Beep
- Vacanţa funcţiei: când vrea preşedintele
- Indemnizaţia şi celelalte drepturi: fără număr!?

Oamenii din staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, au reacţionat la pamfletul PSD. Valeriu Turcan spune că ?dacă atât i-a dus capul, această mizerie arată cât preţ pune PSD pe Constituţia României. Ei pot oricând ca între două beri să scrie o Constituţie în bătaia de joc a oamenilor revoltaţi de suspendarea preşedintelui. Pur şi simplu nu au niciun fel de limită?.

Observator

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close